reklama
hej hej
ja juz po obiadku
moi chlopcy spia
nikitka - a co do spotkana - organizujemy spotkanie moze dolaczysz do nas
luczynka Ciebie rowniez zapraszamy na spotkano na ktore wspolnie sie wybieramy ;-)
hhehehe Wy mnie do sprzatania angazujecie no ladnie tak

ugadamy sie do spotkania jeszcze
moze w lutym 
ja juz po obiadku
moi chlopcy spia

nikitka - a co do spotkana - organizujemy spotkanie moze dolaczysz do nas

luczynka Ciebie rowniez zapraszamy na spotkano na ktore wspolnie sie wybieramy ;-)
hhehehe Wy mnie do sprzatania angazujecie no ladnie tak

ugadamy sie do spotkania jeszcze

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
NIKITKA I LUCZYNKA witajcie 
MIKUS I PATRYSIA i inne dziewczyny Podajcie mi gdzie i kiedy z tym spotkaniem Ja sie dostosuje bo prawie zawsze mam czas ;-)
PATRYSIA dobra to ja juz ci to sprzatanie odpuszczam hehe
LUCZYNKA tylko pozazdroscic Egiptu I widze ze tak jak ja masz Oliwke;-)
NIKITKA ja nie mam co z moja zrobic jak wroce do pracy i mysle nad Zlobkiem Ale w zorach nie ma Widze ze twoj maly chodzi do Zlobka w rybniku Masz jakies namiary na inne zlobki ???? Nie wiem ile macie tam w Rybolu tych zlobkow ? I napisz mi cos o tym swoim Bede wdzieczna
Ja bylam dzis u gina na pierwszej wizycie po porodzie i dowiedzilam sie ze mam tam jaksa infekcje I przepisal mi tabletki dopochwowe i ze mam conajmniej rok poczekac do nastepnej ciazy No i najgorsze to to ze ja mam jakas dziwna szyjke gun jakos ja nazwal ale nie pamietam i kazde kolejne dziecko najprawdopodobniej tez bedzie ciecie cesarskie

MIKUS I PATRYSIA i inne dziewczyny Podajcie mi gdzie i kiedy z tym spotkaniem Ja sie dostosuje bo prawie zawsze mam czas ;-)
PATRYSIA dobra to ja juz ci to sprzatanie odpuszczam hehe

LUCZYNKA tylko pozazdroscic Egiptu I widze ze tak jak ja masz Oliwke;-)
NIKITKA ja nie mam co z moja zrobic jak wroce do pracy i mysle nad Zlobkiem Ale w zorach nie ma Widze ze twoj maly chodzi do Zlobka w rybniku Masz jakies namiary na inne zlobki ???? Nie wiem ile macie tam w Rybolu tych zlobkow ? I napisz mi cos o tym swoim Bede wdzieczna

Ja bylam dzis u gina na pierwszej wizycie po porodzie i dowiedzilam sie ze mam tam jaksa infekcje I przepisal mi tabletki dopochwowe i ze mam conajmniej rok poczekac do nastepnej ciazy No i najgorsze to to ze ja mam jakas dziwna szyjke gun jakos ja nazwal ale nie pamietam i kazde kolejne dziecko najprawdopodobniej tez bedzie ciecie cesarskie

hej hej ale mialam dzis zalatany dzien
maly wstal mi o 9:3o co bardzo rzadko sie zdarza

dziewczyny co do spotkania to mysle ze sie spotkamy w lutym co
napewno bedzie to Rybnik i wolalabym takie miejsce gdzie dzieci moga sobie chodzic
moze Plaza 
dorota - ja jak poszlam do gina po porodzie to mialam nadzerke - do leczenia, potem po jakims czasie mialam cyste na jajniku - tez do leczenia a teraz juz chyba jestem zdrowa
maly wstal mi o 9:3o co bardzo rzadko sie zdarza

dziewczyny co do spotkania to mysle ze sie spotkamy w lutym co

dorota - ja jak poszlam do gina po porodzie to mialam nadzerke - do leczenia, potem po jakims czasie mialam cyste na jajniku - tez do leczenia a teraz juz chyba jestem zdrowa

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PARTYSI chetnie ale moja Oliwka chodzic nie bedzie hihihi :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorota - heh no bo Oli pzrespi pewnie cala nasza imprezke![]()
Tak albo przespi albo przeplacze ;-)No ewentualnie moze sobie polezec i posmiac sie

Kurcze jak mnie dzis glowa boli Oliwa wlasnie wykapana i nakarmiona usnela ale obawiam sie ze nie pospi do rana tzn nie liczac pobudek ale to nie jest jej godzina do nocnego spania tylko do drzemki

DOBREJ NOCKI DZIEWCZYNY
reklama