Lilijanna
Fanka BB :)
Ja tylko na sekundę, bo ledwo żyję 
Następne odwazne brzuszkami się pochwaliły - super wyglądacie dziewczyny.
She - nie denerwuj się, Mała ewidentnie robi Ci na złość
Odpuść to może wtedy dla równowagi postuka, pokopie.
Kasiu - chwała Ci, że tu napisałaś, bo kurczę długo bym nie wiedziała o tym, bo na cpp nie mam w tej chwili czasu w ogóle. Nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam, mówiłam, że łobuz jeszcze Wam wszystkim pokaże na co Go stać i pokazał, a Ty bądź z Niego dumna, bo naprawdę chłopak się postarał :-):-):-) Cudowne wieści na koniec dnia.
U mnie problem kibelka się rozwiązał, najpierw czopki pomogły, a dzisiaj latałam już co chwilę sama z siebie, odrabiając zaległości. Musiało się widocznie coś odblokować i dobrze.
Byłam wczoraj na spotkaniu w Poznaniu "Mama rozmawia", było bardzo ciekawie, dzięki wczesniejszym wpisom Agatki mogłam się trochę powymądrzać
, ale przede wszystkim uzupełniłam wiedzę. Szczegóły później. Uciekam spać.

Następne odwazne brzuszkami się pochwaliły - super wyglądacie dziewczyny.
She - nie denerwuj się, Mała ewidentnie robi Ci na złość
Odpuść to może wtedy dla równowagi postuka, pokopie. Kasiu - chwała Ci, że tu napisałaś, bo kurczę długo bym nie wiedziała o tym, bo na cpp nie mam w tej chwili czasu w ogóle. Nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam, mówiłam, że łobuz jeszcze Wam wszystkim pokaże na co Go stać i pokazał, a Ty bądź z Niego dumna, bo naprawdę chłopak się postarał :-):-):-) Cudowne wieści na koniec dnia.
U mnie problem kibelka się rozwiązał, najpierw czopki pomogły, a dzisiaj latałam już co chwilę sama z siebie, odrabiając zaległości. Musiało się widocznie coś odblokować i dobrze.
Byłam wczoraj na spotkaniu w Poznaniu "Mama rozmawia", było bardzo ciekawie, dzięki wczesniejszym wpisom Agatki mogłam się trochę powymądrzać
, ale przede wszystkim uzupełniłam wiedzę. Szczegóły później. Uciekam spać.

niewiem jak to bedzie czy ja to wytrzymam tyle czasu,dzizes 

;-)
a co do kilogramów -ostatnio mam szafę słodyczową więc u mnie raczej się sprawdzi ze przez ostatni miesiąc urosnę najwięcej;-)
co do krzyków -ja zawsze się darłam na spacerze "po płaskim"