Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To się nie ma czym przejmować .Trochę poczytałam w internecie i widzę ,że u wcześniaków to normalne, ze może się utrzymywać i nawet podrosnąć ponad normę. jak wypisywali go ze szpitala to miał 7 a teraz ma 12. W sumie nie duża ale...
kasik też czytałam o tym dopajaniu i odstawianiu od piersi.

:-):-)To wygląda na to, że takie przypadki zdarzają się częściej niż statystyki na to wskazują. Ja w międzyczasie nawiazałam kontakt z dziewczyną, która ma 9-miesięczne dziecko po operacji tej wady i wszystko jest w porządku, ale przepuklina była wyzej niż u nas, więc dalej od móźdżku. A ta dziewczyna rokowania ma dobre, czy też są jakieś podejrzenia o anomalie? U mnie gdyby rezonans zrobili, to by się wyjaśniło, co z tym robakiem móźdżku, czy są powody do niepokoju.Ewitka ze mną na sali leżała dziewczyna z podobnym przypadkiem jak twojej córci i ma takie same mniej więcej rokowania jak u Ciebie. Czekają do porodu, mają jej wyznaczyć termin CC. Też ma córcię. Tylko akurat ona w szpitalu leżała z powodu cukrzycy, bo na insulinie jest i na obserwacji była z cukrami.
Kurcze straszne co piszecie o tak długo leczonych żółtaczkach, całe szczęście, że nas to omineło, no i oby teraz było wszystko dobrze.
To wygląda na to, że takie przypadki zdarzają się częściej niż statystyki na to wskazują. Ja w międzyczasie nawiazałam kontakt z dziewczyną, która ma 9-miesięczne dziecko po operacji tej wady i wszystko jest w porządku, ale przepuklina była wyzej niż u nas, więc dalej od móźdżku. A ta dziewczyna rokowania ma dobre, czy też są jakieś podejrzenia o anomalie? U mnie gdyby rezonans zrobili, to by się wyjaśniło, co z tym robakiem móźdżku, czy są powody do niepokoju.
A pozostając w temacie, jutro o 11 jest msza w intencji mojej malutkiej, jeśli któraś z was chciałaby się zjednoczyć z nami w modlitwie, będzie nam bardzo miło.