jankesowa
Gracjankowa mama ;)
klaczku Mnie gin tlumaczyl ze jest jest ciemna krew to jest to stara krew moze po jakims przytulanku cos peklo?? i dopiero teraz wylatuje. Trzymam kciuki
ewcia piekny brzucholek i juz calkiem spory.:-)
gosialew wielki dzien zbliza sie ogromnymi krokami

maruszkaa ni sie obejrzysz a bedziesz czula ja tez marudzilam ze cos czuje ale nie wiedzialam co, dopiero w poczekalni u gina jak dostalam szturchanca to wiem ze to wlasnie to a teraz to juz kopie bardzo mocno
A mnie pepek wysadza
a M sie smieje bo jak kichne albo chrzakne to sie wielki komin z pepka robi, zawsze mialam gleboki ze dna nie widzialam
, wiec moj luby mowi ze mam teraz wymyc bo mam okazje nabija sie ze mnie.

Brzuch poranny nie pytajcie co mam wieczorem, ostatnio w poczekalni siedziala kobitka brzuch cos ala ja i mowi ze na 15 stycznia ma termin

to se pomyslalam o kurcze.
ewcia piekny brzucholek i juz calkiem spory.:-)
gosialew wielki dzien zbliza sie ogromnymi krokami

maruszkaa ni sie obejrzysz a bedziesz czula ja tez marudzilam ze cos czuje ale nie wiedzialam co, dopiero w poczekalni u gina jak dostalam szturchanca to wiem ze to wlasnie to a teraz to juz kopie bardzo mocno
A mnie pepek wysadza
a M sie smieje bo jak kichne albo chrzakne to sie wielki komin z pepka robi, zawsze mialam gleboki ze dna nie widzialam
, wiec moj luby mowi ze mam teraz wymyc bo mam okazje nabija sie ze mnie.

Brzuch poranny nie pytajcie co mam wieczorem, ostatnio w poczekalni siedziala kobitka brzuch cos ala ja i mowi ze na 15 stycznia ma termin

to se pomyslalam o kurcze.
) aparatu nowego nie kupiliśmy, bo zawsze są inne, potrzebniejsze wydatki, a telefonem wychodzą takie sobie...