reklama

Wieści od cieżarówek

kurka, po tym co Gosia napisała to juz zaczynam sie zastanawiac czemu u mnie nic sie nie dzieje-zero zwiastunów.co?wszystkie urodzą a ja jak u słoni ciąża????
Ewu,nie wiem jakie gin ma teraz plany wobec mnie i troche mnie to irytuje..najchetniej to bym jutro rodziła bo w weekend pusta porodówka;)

eh jeszcze nie dawno ja tez mialam tyle energii co Ty,teraz juz sił brak...dobrze ze wczesniej sobie wszystko przygotowałam.wczoraj tylko laktator, nozyczki butelke i smoki wyparzylam i teraz juz tylko lezenie i czekanie;)

spokojnie, może akurat po poniedziałkowym ktg będzie tak jak z Olą**:tak:;-)

mi na wyparzanie smoków jeszcze troszkę zostało:-p
a nie pisałam Wam, mój Synio ma pierwsze pajacyki, ale to nie ja kupowałam...
dostał od teściowej:szok::-D

reklama
kaira Lenka jest prze piekna my tez tutaj o zdjecia prosimy :-):tak:

julitkamoze Tomus wezmie cie z zaskoczenia tak jak Julus Ole:-):tak:, to nie tak ja bylam w szoku ze ona do porodu juz lada moment a brzuch mniejszy jak ja:szok:

STP84417.jpg
Jankesowa wklejam:) idę ją karmić bo głodomorra się obudziła:)
Julitko jak sie zacznie będziesz wiedzieć że to TO!!!!!! JA zaciskam kciuki za szybkie bezbolesne rozwiązanie!!!!!

Kaira Lenka śliczna

Julitka ty masz mieć CC? A w weekend to wcale nie fajnie leżeć, bo porodówka wcale nie musi być pusta a lekarze i położne tylko dyżyrujace. A leżenie na patologii też nie jest fajne. A mnie te moje skurcze to martwią troszkę, ale to pewnie sobie ćwiczy macica, ważne, że po nospie przechodzi. I ja sie nie mam zamiaru przed kolejkę wychylać wcale a wcale. Zresztą mam zamkniętą ciągle szyjkę. A z takimi skurczami to można chodzić i chodzić. A może masz jak Ola, że skurczy nie czujesz.

Ewcia brzunio fajny

Julitka ja też jak słoń chyba będę a gruba jestem maskar, skurczy jako takich nie odczuwam i tylko kuje mnie tam środku ale to może od tabletek i właśnie jak je aplikuje to nie dam rady tak głęboko :(
w poniedziałek też mam wizytę na 11.15

Kaira jak mi się podoba czuprynka Twojej niuni:tak:

Kłaczku &&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści!!!

Jankesowa i Ewcia śliczne brzusie!!!!!

Jestem. Nie ma Pasożyta i wygląda że wcale nie było. Na scanie wyszło puste jajo - po prostu duża, czarna, pusta dziura. Wiek określili na 65, 67 dni. Gdyby nie luteina, poleciałoby wcześniej. Pytałam czemu tak... Powiedziano mi że w moim wieku jakość komórki jajowej może powodować takie zjawisko. Czyli zachciało się starej babie dziecka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry