reklama

Wieści od cieżarówek

EWITKO GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szybko wracajcie do domku.Powodzenia
Gosiu jak serce podpowiada, ja po takim zajściu pojechałam i zostałam Powodzenia.

reklama
Witajcie,

EWITKO, moje gratulacje!!!!!! Niech brzdąc rośnie zdrowo!!!!

MARUSZKA, ból kości ogonowej to norma, również miewam...mało siedzieć, bo wtedy jest większy nacisk na kośc ogonową, a więcej leżeć, zwłaszcza na boku i mnie przechodzi samo. Co do zakupów dla malucha...ja powolutku zaczęłam kupować, ale bez szaleństw...póki co mam kilka par body, spodenki i na razie wszystko, mamy czas jeszcze, choć wiem, że ciężko się powstrzymać, skoro te ciuszki takie urocze :))))

Ostatnia edycja:
ewitko moje gratulacje i trzymamy kciukasy za Was
Gosialew ja jak cos z krwia zwiazane to pewnie tez bym pojechala na IP rowniez trzymam kciuki

W nocy zapomnialam sie ze jestemw ciazy i tak szybko przewrocilam sie z obku na boku ze zlapal mnie taki skurcz jak w nodze tylko po boku brzucha:confused: juz z miesiac temu tez mi sie tak zrobilo. Maly w nocy mnie z trzy razy obudzil a teraz sobie spi pewnie bo cisza. Mnie aktualnie bola biodra (tzn boczki), pachwiny tylko nie mowcie ze tak juz zostanie i mam sie przyzwyczaic??

Dzień Dobry!
Jestem jeszcze ale jak długo to nie wiem:confused:
Rano byłam na badaniu krwi, a w nocy cóż w nocy pojawiły się skurcze ale jeszcze takie nie regularne właściwie to nawet nie wiem czy to skurcze bo boli mi tylko dół brzucha a Tomek harcuje od rana. Te bóle się pojawiają i znikają jak posiedzę i odpocznę jest ok. Co najlepsze jestem sama w domu bo M w pracy i co tu robić? Na 16 mam na KTG i wizytę u swojej gin chyba jeszcze poczekam.

Gosiu powodzenia!!!!!

Hej
Gosiu dobry pomysł z IP czekamy na jakieś wiadomości od Ciebie.
Jankesowa jak to mówią ciąża czasami ciąży:)) Pewnie jakieś bóle będą nam towarzyszyły jeszcze te parę tygodni, ale przyznaj, ze to słodki ból. Mój w nocy też mnie budzi, ale teraz też się kokosi tylko tak delikatnie.
Maruszka, Ewelinko mnie akurat nie bolała kość, ale słyszałam, ze to dość powszechne. Zakupy też zaczęłam robić tak około 20t, ale do tej pory nie szaleję i grubszych rzeczy jeszcze nie mam.
Lili też zapomniałam, zeby wpisać w tamtym wątku, dziękuję za przypomnienie
Miłego dnia

Martusionku z tego, co wiem, to poród zarówno dwa tygodnie przed terminem, jak i dwa tygodnie po to nadal jest w terminie, więc będzie ok. Pozdrów Tomeczka, bo mój synek też Tomcio, tylko, że taki ciut większy (185 cm wzrostu) :)

reklama
zjola dziękuje bardzo Tomcio pozdrowiony, a Twój tez taki uparty synuś jak mój?

A mój M miał wczoraj dzień dobroci bo kupił mi bluzkę a na wieczór kupił mi nowy telefon, bo ten stary się psuje:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry