Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo nie widzę swojego suwaczka, a wtedy czas jakoś płynie szybciej 
Jednak staram się w miarę na bieżąco nadrabiać zaległości, żeby potem wiedzieć co, gdzie i jak ;-);-)
Przeważnie wieczorem i w nocy 
Mam nadzieje, że lada chwila przejdą - w końcu to już prawie 12 tydzień (tym bardziej, że moja perełka jest 4 dni starsza).
Wklejam teraz
Wprawdzie trochę nieaktualne, bo z 29.03, ale co tam ;-)

To korzystaj korzystaj Agatko z dobrego samopoczucia ile się da :-)

Zaglądać będę bo fajnie się czyta Was przypominam sobie jak ja przechodziłam wszystkie te chwile.
chociaż jak są odcinki o porwanych czy zamordowanych dzieciach to nóż się w kieszeni otwiera...

Kurde wracam do domu z nastawieniem, że zanim A. wróci zrobię to to i to, i dwa zdania z nią zamienione i wyszłam obracając się na pięcie i się poryczałam. Przyszła posprzątać po sobie, po swojej przeprowadzce. Tylko ku%$# przeprowadzili się w grudniu a jest kwiecień to jak chciała po sobie posprzątać to chyba w styczniu a nie teraz 

Głupia baba, nienawidzę jej normalnie. Powiedziała mi, że o to się dba, że dywany są z wełny, że zaraz je mole zjedzą i jeszcze inne rzeczy i jeszcze przy ciotce, która przyjechała na chwilę. 

I już mi się wszystkiego odechciało i zaraz idę na spacer, bo zadzwoniłam do A., a ten jeszcze stanał po jej stronie, więc rzuciłam słuchawką i znowu w ryk. I teraz też się poryczałam. Myślałam, że po ich przeprowadzce zacznę czuć, że to też mój dom, ale chyba się myliłam. Dopóki mają klucze, a pewnie mieć będą to nigdy nie mam pewności, że wracając nie natknę się na nich. 
Powiedziała mi, że o to się dba, że dywany są z wełny, że zaraz je mole zjedzą i jeszcze inne rzeczy i jeszcze przy ciotce, która przyjechała na chwilę.![]()
Myślałam, że po ich przeprowadzce zacznę czuć, że to też mój dom, ale chyba się myliłam.
Sorka, ale musiałam się wyżalić![]()
niech spada na szczaw głupia baba, a powiedz swojemu,ze chcesz wymienic zamki,bo czujesz nie komfortowo w tym domu, bo to ma byc wasze , a nie wszytskich,a jak mu sie nie podoba to powiedz,ze ty sie wyprowadzasz i juz. 
:-)

Oj pamiętam tę serię :-) Bardzo mi się podobały te filmyNa dziś mamy zaplanowane oglądanie "Było sobie życie" odcinek o narodzinach.

A u mnie zimno i nawet śniegu nieco spadło ku naszemu zaskoczeniu. Na szczęście szybko się topi.U mnie słonce dzisiaj i w sumie nawet ciepło.
Mnie przed każdym USG dopochwowym proszono o opróżnienie pęcherza, natomiast przed normalnym nic nie mówiono, więc najwyraźniej nie miało to znaczenia.A co do pełnego pęcherz to nic takiego nie kojarzę, ja na pewno w poczekalni zaliczyłam jeszcze wc. I nawet lekarka mnie pytała, czy na pewno mam pusty pęcherz tylko teraz już nie pamiętam czy było to przed usg czy przeed sprawdzaniem szyjki usg dopochwowym.
A no zobaczymy niedługoAneczka no to do 19gozobaczymy wtedy czy trafisz do krainy różu jak ja -czy do krainy błękitu i niebieskości
![]()
![]()
![]()
Z tą krainą kolorów to tutaj jest ścisła granica, aż do przesady bo nie można małej dziewczynce założyć nic niebieskiego, poza różowym to jedynie biały, żółty i zielony. A przecież w innych kolorach też by ładnie wyglądała...
Super