• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Magnusik spokojnie poczujesz juz nie dlugo ja tez sie nie moglam doczekac ale tez jak Agata pisze z epozniej jak poczujesz w cale nie bedziesz spokojniejsza ile razy moj sie nie ruszal a ja tez go prosilam pozniej grozilam ze jedziemy na ip i najczesciej to dzialallo :-)
a teraz trzeba nosic na rekach wlasnietesciowa go dynda na rekach a juz wazy swoje hhehehe :-) dzisiaj mega maruda bo spi tylko po pol h

Dziewczynki potrzebuję pomocy !!!
Czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:tak::-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!! :rofl2::rofl2::rofl2:

zjolu dobrze ze pytasz :tak: maluszek ogolnie grzeczny w nocy budzil sie o 24,3,5,7 czyli nie tak zle tylko wczoraj plakal od 22 do 24 chyba go brzuszek bolal a potem jak zasnal o 24 to spal do 5 rano. Mleko mam wszystko sie juz dopasowalo, w dzien tez nie moge narzeczkac tfu tfu zebym nie wykrakala. a jak u was kiedy staranka??

No cóż, tak myślałam, że pokarm przyjdzie. Ja też miałam małe problemy i pamiętam, że przystawiałam małego do piersi, chociaż niewiele w niej było i piłam hektolitry bawarki i jakoś poszło :)
U nas staranka można by powiedzieć, niezobowiązująco ale w toku. W zeszłym miesiącu podjęliśmy decyzję, że nie będziemy się już zabezpieczać ale też nie będziemy specjalnie polować na dni płodne i tak już jeden cykl za nami a drugi przed nami. Trzeba próbować.
Pozdrowionka

reklama
Cześć Kochane:-)

melduję się, że już jesteśmy w domciu:tak:
Jak się trochę ogarnę, to wpadnę i napiszę cosik więcej;-)

a oto nasz wyczekiwany Synuś

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry