• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Jestem ale jakos nie mam co pisac. Twoj maluch to już duży chlopak. Prawie 2kg :)

Próbuje cały czas porzadki robic ale jakoś średnio mi wychodzi. Za tydzien przyjeżdza mój brat ze znajomymi i przy okazji pomalują nam sypialnie:) Wiec chociaz jedno z głowy bo już nie moge na nią patrzec.

Just - ale stopa, 1,8 kg, a moja "Mała" 600-700g, rozpiętość jak na dzieciaka duża :-p No ale nie mógł jej podobno dokładnie zważyć, bo coś tam. Skanuję właśnie fotencje mojej Maludy, to zaraz wstawię.
Z tego co pamiętam to miałaś chatkę ogarniać :-p:-p:-p

Kasik - widzę, że remonty to wszędzie, ja już mam serdecznie dość, ale wiem, że jak teraz nie ruszymy to latem będzie ciężej. W takim razie trzymam kciuki, za sypialnię, by spełniła swoją robotę wyglądem też :-D

Załączniki

• Adrianna.jpg
    Adrianna.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 54
Kasikz, to fajnie, że siła robocza przybywa :-) Od razu wiosenne ożywienie zawita wraz z odnowieniem sypialni :-)
A co do porządków, to z autopsji znam ten ból, zwłaszcza, że u mnie przydałoby się rzetelne i dogłębne przejrzenie zawartości szaf

Lilijanna, porządki były w piątek :-p a kolejne pewnie jutro lub w piątek, i to bardziej będę musiała się przyłożyć, bo w sobotę będzie u nas najprawdopodobniej Teściowa ;-)

Rozmawiałam właśnie z Mamą, mówiła, że oglądała maluszkowe ciuszki tylko na nic nie mogła się zdecydować, bo przecież nie wiadomo jaki rozmiar potrzebny itp. itd. To jej mówię, żeby pierwszą rzecz kupiła, a potem to już samo pójdzie ;-)
Dzisiaj przedostatnia szkoła rodzenia, będziemy się uczyć jak pielęgnować tyciego ludzika :tak:

Agata, pamiętaj, że fotki obiecałaś :-)

Kochane melduję że wróciliśmy do domku
Igg ++ więc mam przeciwciała i zarazić się nie powinnam...kamień z serca...denerwowałam się choć w głębi serca wiedziałam że będzie dobrze -> musiało być! Życie nie jest aż tak niesprawiedliwe na szczęście. A my z dzidziolkiem się nie damy
Powiem Wam że byłam bardzo mile zaskoczona atmosferą na oddziale...panie od razu wzięły mnie pod opiekę, żebym nie siedziała z innymi ludźmi z bakteriami to zorganizowały mi pokoik i ogólnie było im za co dziękować.

Mojemu dziecku należy się jakiś prezent za to co przeszedł ze mną przez ostatnie 2 dni więc wynalazłam takie cudo FISHER PRICE LEŻACZEK ŻYRAFA P3327+GRATIS s_k (982464570) - Aukcje internetowe Allegro
Poczekam tylko na opinię W i zamówię :-)

just79 lilijanna świetne dzieciaki :-)

Mysza - bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło, a Maleństwu jak najbardziej należy się niespodzianka ;-)
Just - Teściowa powiadasz :-p dobrze, że się zapowiedziała :laugh2:
Kasik - A. właśnie w tej chwili mi pawlacz maluje, muszę "wykorzystywać" póki mu się chce ;-)
Agata - już w domu? I jak Alicja? Ciągnie cyca? No opowiadaj, no dobra, jeszcze troszkę zapasu cierpliwości mamy :-p
She - papierki Cię przywaliły? :eek:
Daaa - jak tam mdłości? :sorry:
Aneczka - co tam po drugiej stronie oceanu?
Ola - mam nadzieję, że brak bb Ci pomaga i jest Ci lepiej :tak:

Hej dziewczynki! Ostatnio nie miałam czasu tutaj zajrzeć, więc dopiero teraz zerknęłam co u Was słychać.

Mysza super, że się okazało, że masz przeciwciała :tak:
Just, Lilijanna śliczne te Wasze maleństwa :-) Ja jak na szpilkach czekam na poniedziałek, żeby dowiedzieć się kto się kryje w brzuszku :sorry:

Przeczytałam, że niektóre z Was cierpnią na zgagę. Mnie też ona niestety czasami męczy. Koleżanka poleciła mi specjalną herbatę na zgagę i przyznam Wam, że faktycznie pomaga. Oto link o jaką herbatę mi chodzi (niestety nie wiem czy jest w Polsce) http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=218826&catid=48702

U nas dzisiaj była śliczna pogoda - 27 st. C, więc się wybraliśmy z G na rowery. Dzisiaj wybraliśmy ścieżkę rowerową, na którą do tej pory nie zawędrowaliśmy i okazuje się, że bardzo blisko domu mamy fajny park, właściwie to jest nawet las. Bardzo mi się podobało. Chyba teraz to będzie moja ulubiona trasa :-) Korzystam póki jeszcze mogę ;-) Pewnie to już nie tak długo bo mój brzuch rośnie jak na drożdżach...

Agata chyba wszystkie nie możemy się doczekać wieści od Ciebie

reklama
Dzień dobry :-D

Aneczka słyszałam że jazda na rowerze nie jest w ciąży wskazana...ogólnie ćwieczenia tak, ale rower powinnien być odstawiony. Podobno że podczas jazdy są możliwe zbyt duże wstrząsy maleństwa. Nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale pamiętam dokładnie że o rowerze kazali zapomnieć w ciąży.

Agatko
gdzie jesteście ? Kiedy pochwalisz nam się małą Alicją ? Czekamy z niecierpliwością.

Ja się wkońcu wyspałam. Wczoraj padłam dość wcześnie i już od 6 jestem na nogach. Coś mnie na biały ser wzięło więc zaraz pobiegnę do sklepu i zjem sobie na śniadanko :-)

Fajnego dnia Wam życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry