reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Jestem ale jakos nie mam co pisac. Twoj maluch to już duży chlopak. Prawie 2kg :)

Próbuje cały czas porzadki robic ale jakoś średnio mi wychodzi. Za tydzien przyjeżdza mój brat ze znajomymi i przy okazji pomalują nam sypialnie:) Wiec chociaz jedno z głowy bo już nie moge na nią patrzec.

Just - ale stopa, 1,8 kg, a moja "Mała" 600-700g, rozpiętość jak na dzieciaka duża :-p No ale nie mógł jej podobno dokładnie zważyć, bo coś tam. Skanuję właśnie fotencje mojej Maludy, to zaraz wstawię.
Z tego co pamiętam to miałaś chatkę ogarniać :-p:-p:-p

Kasik - widzę, że remonty to wszędzie, ja już mam serdecznie dość, ale wiem, że jak teraz nie ruszymy to latem będzie ciężej. W takim razie trzymam kciuki, za sypialnię, by spełniła swoją robotę wyglądem też :-D

Załączniki

• Adrianna.jpg
    Adrianna.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 52
Kasikz, to fajnie, że siła robocza przybywa :-) Od razu wiosenne ożywienie zawita wraz z odnowieniem sypialni :-)
A co do porządków, to z autopsji znam ten ból, zwłaszcza, że u mnie przydałoby się rzetelne i dogłębne przejrzenie zawartości szaf

Lilijanna, porządki były w piątek :-p a kolejne pewnie jutro lub w piątek, i to bardziej będę musiała się przyłożyć, bo w sobotę będzie u nas najprawdopodobniej Teściowa ;-)

Rozmawiałam właśnie z Mamą, mówiła, że oglądała maluszkowe ciuszki tylko na nic nie mogła się zdecydować, bo przecież nie wiadomo jaki rozmiar potrzebny itp. itd. To jej mówię, żeby pierwszą rzecz kupiła, a potem to już samo pójdzie ;-)
Dzisiaj przedostatnia szkoła rodzenia, będziemy się uczyć jak pielęgnować tyciego ludzika :tak:

Agata, pamiętaj, że fotki obiecałaś :-)

Kochane melduję że wróciliśmy do domku
Igg ++ więc mam przeciwciała i zarazić się nie powinnam...kamień z serca...denerwowałam się choć w głębi serca wiedziałam że będzie dobrze -> musiało być! Życie nie jest aż tak niesprawiedliwe na szczęście. A my z dzidziolkiem się nie damy
Powiem Wam że byłam bardzo mile zaskoczona atmosferą na oddziale...panie od razu wzięły mnie pod opiekę, żebym nie siedziała z innymi ludźmi z bakteriami to zorganizowały mi pokoik i ogólnie było im za co dziękować.

Mojemu dziecku należy się jakiś prezent za to co przeszedł ze mną przez ostatnie 2 dni więc wynalazłam takie cudo FISHER PRICE LEŻACZEK ŻYRAFA P3327+GRATIS s_k (982464570) - Aukcje internetowe Allegro
Poczekam tylko na opinię W i zamówię :-)

just79 lilijanna świetne dzieciaki :-)

Mysza - bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło, a Maleństwu jak najbardziej należy się niespodzianka ;-)
Just - Teściowa powiadasz :-p dobrze, że się zapowiedziała :laugh2:
Kasik - A. właśnie w tej chwili mi pawlacz maluje, muszę "wykorzystywać" póki mu się chce ;-)
Agata - już w domu? I jak Alicja? Ciągnie cyca? No opowiadaj, no dobra, jeszcze troszkę zapasu cierpliwości mamy :-p
She - papierki Cię przywaliły? :eek:
Daaa - jak tam mdłości? :sorry:
Aneczka - co tam po drugiej stronie oceanu?
Ola - mam nadzieję, że brak bb Ci pomaga i jest Ci lepiej :tak:

Hej dziewczynki! Ostatnio nie miałam czasu tutaj zajrzeć, więc dopiero teraz zerknęłam co u Was słychać.

Mysza super, że się okazało, że masz przeciwciała :tak:
Just, Lilijanna śliczne te Wasze maleństwa :-) Ja jak na szpilkach czekam na poniedziałek, żeby dowiedzieć się kto się kryje w brzuszku :sorry:

Przeczytałam, że niektóre z Was cierpnią na zgagę. Mnie też ona niestety czasami męczy. Koleżanka poleciła mi specjalną herbatę na zgagę i przyznam Wam, że faktycznie pomaga. Oto link o jaką herbatę mi chodzi (niestety nie wiem czy jest w Polsce) http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=218826&catid=48702

U nas dzisiaj była śliczna pogoda - 27 st. C, więc się wybraliśmy z G na rowery. Dzisiaj wybraliśmy ścieżkę rowerową, na którą do tej pory nie zawędrowaliśmy i okazuje się, że bardzo blisko domu mamy fajny park, właściwie to jest nawet las. Bardzo mi się podobało. Chyba teraz to będzie moja ulubiona trasa :-) Korzystam póki jeszcze mogę ;-) Pewnie to już nie tak długo bo mój brzuch rośnie jak na drożdżach...

Agata chyba wszystkie nie możemy się doczekać wieści od Ciebie

reklama
Dzień dobry :-D

Aneczka słyszałam że jazda na rowerze nie jest w ciąży wskazana...ogólnie ćwieczenia tak, ale rower powinnien być odstawiony. Podobno że podczas jazdy są możliwe zbyt duże wstrząsy maleństwa. Nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale pamiętam dokładnie że o rowerze kazali zapomnieć w ciąży.

Agatko
gdzie jesteście ? Kiedy pochwalisz nam się małą Alicją ? Czekamy z niecierpliwością.

Ja się wkońcu wyspałam. Wczoraj padłam dość wcześnie i już od 6 jestem na nogach. Coś mnie na biały ser wzięło więc zaraz pobiegnę do sklepu i zjem sobie na śniadanko :-)

Fajnego dnia Wam życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry