• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Aneczka - tak jak Mysza pisze, rower w odstawkę. Ja bardzo lubię jeździć na rowerze, no ale póki co muszę się obejść bez niego. Zalecenie lekarza.
Mysza - ja miałam tygodniowe zachcianki, dwa razy mi się zdarzyły napady na biały serek wiejski, jak nie wtranżoliłam kubeczka serka to zapomnij, wściekła jak osa :eek: Widocznie organizm potrzebuje.

She nam jednak zaginęła. Asiu gdzie się podziewasz, kwiecień kwietniem, nawet, że połowa, no ale podatnicy chyba chwilę na bb Ci wybaczą :-p

Dzisiaj wszyscy w pociągu straszyli, że ciśnienie spada więc będzie deszcz, cokolwiek to znaczy, bo dla mnie to ciśnienie spadające/wzrastajace to czarna magia. Mam nadzieję tylko, że się mylą. A ja dzisiaj zrobiłam do pracy A - śniadanie :szok::-D Się chłopak pewnie zdziwi, bo kanapeczki z sałatą i szyneczką - takie wiosenne. Normalnie to nie robię, bo pora za wszesna, ale dzisiaj wstałam 15 minut wcześniej i dałam radę :-p

reklama
Lilianna i Mysza - to wy to ranne ptaszki jesteście . Ja wstaje po 10:tak:
Mysza - oczywoscie sie ciesze, ze wyniki okazały sie ok.
Aneczka - ja też słyszalam ,że jazda na rowerze nie jest wskazana. A poza tym wygodnie ci było, z brzucholkiem .
Mieszkam przy Fortach Bema - to taki duży park. Dzisiaj ladna pogoda , wiec pewnie też wybiore sie tam na spacerek:-)
Agatka - oczywiście tez czekam na zdjatka i wieści od ciebie.

Ojj tam krzykliwa zaraz:sorry: ,sliczne maleństwa :laugh2:

A ja cierpie niesłychanie - plecy mnie bola :confused2: skurcze tez .

W poniedziałek , w końcu mam wizytę :-) juz sie doczekac nie moge.

Just ,ale ten czas leci, niedawno aptrzylam,ze masz 29tydzien ,a ty juz 31 masakra, a ja jutro juz 30sty mam . Strach mi w oczeta zaglada, nic jeszcze nie kupione, wogole tylko ciuszki mam uprane i jestem w trakcie prasowania ;-):tak:

Ewela a bierzesz magnez? Na skurcze i na kręgoslup też dziala magnez.

Ja bralam 2x2 magne b6. Teraz biore 2x3. Ale jakmi sie skonczy to biore magnezin i przez dwa tygodnie wapno(tylko nie razem) a potem juz sam magnezin

Lilijanka
(o ile to o mnie chodziło) lepiej bez forum bo się mniej stresuję:) ale dziś właśnie już nie mogłam się powstrzymać więc zajrzałam .głównie żeby usyszeć co u Agatki bo już pewnie dawno królewna rozpakowana:)
i tak widzę ,że Mysza miala przeprawy z podejrzeniem ospy więc trochę stresu mnie omineło:)
ja idę w poniedziałek do gin i zobaczymy co i jak,mam nadzieję,że mój syneczek(oj zdziwię się jak to dziewczynka:) )jest już widoczny:)
ale chyba nie będzie znowu usg.co za duzo to nie zdrowo,nie ma co grzebać.wiec wierzę że rozwija się i już nie jest tylko kropeczką ,ale zarodkiem chociaż.

Kasik – no ja wstaję o 5:45, ale za to w łóżku jestem o 21. ;-) Zdecydowanie rano mam więcej werwy, jakoś wieczorem to ja lubię odpoczywać :-p
Ewela28 – mi bóle kręgosłupa jakoś odeszły, od momentu kiedy spałam jedną noc u siostry, a tam jest moje stare łóżko – bardzo twarde, prawie jak deski i pomogło. Choć w domu materac mam niby też twardy, no ale różnica i tak jest. Ewela Ty zaraz 30 to kończysz, no chyba że miałaś na myśli odhaczony :laugh2:
Ola** - tak tak o Ciebie mi chodziło, trzymam kciuki za wizytę. Będzie wszystko dobrze zobaczysz, ja w to mocno wierzę, bardzo mocno. :tak:

Diana81 – no a co u Ciebie? :sorry:

A ja wróciłam i zaraz poszłam do ogrodu, udało mi się wydziabać może z 7 metrów pasa, szerokości 40 cm i padam :confused2: Przyszłam na chwilę odpoczynku i idę kolejną siódemkę zaliczyć i więcej na pewno nie dam rady. :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry