reklama

Wieści od cieżarówek

Witam się niedzielnie!

Obiecuję już nigdy więcej...ale byłam święcie przekonana że napisałam.

Lilijanna ja mieszkam w Krakowie :-D

Słodziutka cudowna wiadomość! Gratuluję !

ola**
jak sie czujecie z Julkiem ?

Asiu jak zdrówko ? Kiedy masz wizytę ?

Ja teraz czekam na wizytę która będze 1 czerwca...wtedy będziemy wiedzieć kto się w brzuszku zadomowił. Ja już mówię do brzuszka Szymonek ;-)
Nakupiłam też ostatnio kilka rzeczy dla dzidziusia...i jak przeczytałam że Agata ma jedną butelkę to się zastanowiłam co ja zrobię z moimi 7 :-) jako że nie mogłam się zdecydować to zamówiłam 2x tommee tippee, 1x lovi (i ta mi się najbardziej podoba) 4x avent (bo akurat była taka promocja). Z drugiej strony trzeba będzie wyposażyć kilka miejsc w butelki więc i tak pewnie trzeba będzie dokupić.
Kupiłam też świetne śliniaczki z Tommee tippee...takie mięciutkie i kilka śpioszków w Smyku.

reklama
Dzień dobry :-):-)

Mysza gratuluję udanej wizyty :-):-)

Słodziutka Tobie GRATULUJĘ najmocniej jak się tylko da!!!! Trzymam kciuki, ale wiem, że są niepotrzebne, bo teraz wszystko MUSI być OK :-):-):-):-)

Wracam do nauki :dry:

Aha, wkleiłam na październikówkach, to wkleję i tutaj.....

Dziewczyny wklejam link (moim zdaniem) bardzo przydatnego adresu

fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

Wiele informacji na temat fotelików, testy, rankingi.

My z moim M. postanowiliśmy poświęcić wyborowi fotelika trochę więcej czasu po tym, jak na TVNturbo oglądaliśmy crash testy samochodów z fotelikami.... Pokazywali przede wszystkim te foteliki :angry::angry::angry:
[video=youtube;QrhUcjjndaU]http://www.youtube.com/watch?v=QrhUcjjndaU[/video]
Podobno w innych krajach zaczynają je już wycofywać, a u nas jak zwykle są w normalnej sprzedaży :angry::angry:

My wczoraj oglądaliśmy foteliki i na 99% wybierzemy Musty Traveler... wiem że z dzidzią będziemy sporo jeździć a ten ma funkcję rozłożenie na leżąco/płasko. Wózek też na pewno będzie Musty więc i fotelik od razu będzie do stelaża pasował. Jedyny problem w Musty jest taki że mają średni wybór kolorystyczny...i w przypadku córeczki ciężko będzie mi się zdecydować. Więc mam nadzieje że będzie Szymonek ;-)

Mnie wczoraj kobietka w sklepie powiedziała że dziecko w tradycyjnym foteliku nie powinno przebywać dłużej niż 1,5 godziny. Trochę mnie to zdziwiło, bo nigdy wcześniej o tym nie słyszałam.

Mysza czujemy się z Julusiem dobrze, nic nam nie dolega,może czasem ciut mdli ale tak to luzik:)
z FOTELIKIEM chodzi o kręgosłup maluszka ,jak się za dużo trzyma w foteliku w pozycji mało sprzyjającej to szybciutku wady postawy się tworzą i potem rehabilitacja.więc najlepiej w łóżeczku bobaska tzrymać a fotelik tylko do samochodu
Lilijanka i całe szczęście z tymi wizytami jakoś lżej się robi jak maleństwo swoje ujrzy się

byliśmy dziś na cmentarzu u dziewczynek,jak zawsze popłakaliśmy:( nei wiem czy to kiedyś minie:(
a potem w sklepie i wózki oglądaliśmy i komódki:)

Witam , się dziewczynki. Mało pisze bo prawie cały czas śpię. U mojego Smerfusia wszystko dobrze. Wczoraj miałam USG , ma 3.05 cm i macha rączkami. Genetyczne mam w Dzień MAtki.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Witajcie laseczki kochane

Ja wczoraj latałam po sklepach i powiem wam,ze na wieczor to nogi mi w d... wchodzily,a bolalo masakra , nie to zdrowie juz hihi

Jesli chodzi o wozek to my zdecydowani 100% jestesmy na espiro 4 air,ale fotelik kupujemy Maxi cosi cabrio,poniewaz sie zasłuchalismy o tych testach i lepiej byc ostroznym. Tylko,ze nigdzie nie moge znalezdz informacji czy ten fotelik moze pasowac do tego wozka,a ci sprzedawcy z allegro to nie bardzo chca udzielic tej info- dziwni ludzie. I mamy zonka teraz.

Czuje sie dobrze, brzuch mnie tylko ciagnie i kłuje mnie w srodku i te skurcze coraz silniejesze sa , pewnie mnie juz przygotowuja :)

Dziewczyny nie wiem czy wiecie:

Kasikz jest w szpitalu -nie miałam jak wczoraj przekazać bo net padł...
Szyjka się skróciła, rozwiera się od środka więc leży i obserwują co się dzieje
Maluszek dostał sterydy na płucka

Napisałam Jej że u nas na kwietniówkach wszystkie z passerem, szwem i ryzykiem przedwczesnego porodu przenosiły więc ma zaciskać nogi, dupę do góry i czekać do 40tc

A ja wczoraj pierwszy raz wiedziałam co to dziecię...
mamie się grila zachciało -a dziecku chyba nie podeszło...
dobrze ze dziś póki co spokój:)

Ewela nie pytaj czy pasuje tylko czy mają bazę do tego:) jak mają to chętnie Ci opchną a jak nie to od razu się dowiesz że nia da się go zamontować

buziam

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.

Czarna76 ja chyba już nie wiem co to odpoczynek :-) Jakoś się przyzwyczaiłam. Choć mam momenty, że rzuciłabym wszystko w... I nie robiła nic. No ale... Chcieć nie zawsze idzie w parze z móc.

Kasikz trzymaj się Kochana! Malutka jest silna i tak jak pisze Agatka, tak jak wszystkie tu - donosisz a może nawet i przenosisz!

Slodziutka trzymam kciuki. Ja i moja Córeczka. I mój Aniołek w niebie. BĘDZIE DOBRZE!!! I odzywaj się na wieściach między jednym snem a drugim. Zwłaszcza po wizytach :-)

Mysza zdrówko nieco lepiej, ale jeszcze brakuje mu do ideału. Dziś mam kontrolę u lekarza i na pewno sama poposzę go o przedłużenie zwolnienia do końca tego tygodnia. Nadal lekko kaszlę, smarkam. A pogoda w kratkę. Wolę posiedzieć jeszcze w domu, niż narażać się na zawianie i ponowne rozłożenie... A wizyta u gina dopiero 18/05 na 17.30...

Ola81 to będziesz miała genetyczne tak jak Słodziutka :-) Bardzo się cieszę, że u Was wszystko ok. I proszę tak jak przed chwilą Słodziutką, byś tu między jednym a drugim snem jednak coś skrobnęła. Zwłaszcza po wizytach :-)

My już po malowaniu. Szafa dla Córeczki skręcona, wietrzy się. Teraz będę rozglądała się za łóżeczkiem :-)

Agatko przymierzam się do takiego łóżeczka jak Ty masz. Niestety u nas w mieście ich w sklepach nie widziałam, więc zostaje mi zakup przez allegro. Ale nim podejmę ostateczną decyzję, chciałabym posłuchać Twoich wrażeń po jego używaniu :-) Ty też masz to najjaśniejsze (kolor: sosna)? Czy mi się wydaje? Bo tak się zastanawiam jaka jest różnica między kolorem na zdjęciach a tym w realu? Duża? Jest bardziej białe, czy żółte? A jak z jakością drewna? Bardzo jest miękkie? Słyszałam, że sosna przez to, że jest bardzo miękka, to cierpi jak dziecko zaczyna ząbkować, dlatego bardziej polecane są bukowe lub brzozowe łóżeczka... Masz szufladę? Jak się spisuje?

ŁÓŻECZKO Tymon II + GRATIS (351) (1034616955) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj na SR słyszałam serduszko mojej Córeczki :-) 156u/min... To najpiękniejszy dźwięk jaki słyszałam...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry