reklama

Wieści od cieżarówek

Agatko przymierzam się do takiego łóżeczka jak Ty masz. Niestety u nas w mieście ich w sklepach nie widziałam, więc zostaje mi zakup przez allegro. Ale nim podejmę ostateczną decyzję, chciałabym posłuchać Twoich wrażeń po jego używaniu :-) Ty też masz to najjaśniejsze (kolor: sosna)? Czy mi się wydaje? Bo tak się zastanawiam jaka jest różnica między kolorem na zdjęciach a tym w realu? Duża? Jest bardziej białe, czy żółte? A jak z jakością drewna? Bardzo jest miękkie? Słyszałam, że sosna przez to, że jest bardzo miękka, to cierpi jak dziecko zaczyna ząbkować, dlatego bardziej polecane są bukowe lub brzozowe łóżeczka... Masz szufladę? Jak się spisuje?

Jest bardziej żółte, nie wiem jaka jest jakość drewna:baffled: jak mała będzie ząbkowała to kupię te nakładki na łóżeczko żeby w wiewiórkę się nie bawiła:-p nie mam szuflady bo nie chciałam -a łóżeczko jak łóżeczko -mała w nim śpi bo wyjści anie ma:tak::-p

reklama
Też mówiliśmy o nakładkach, ale zapomnieliśmy o tym, że ochraniać będą tylko górną część łóżeczka a reszty nie :-)

No ale tak poza tym: większość łóżeczek to sosna. Więc... :-)

Syn mojego M pogryzł. M opowiadał, że odgryzał całe kawałki jak już jego zęby były całe wyrośnięte. Więc jak widać można ;-)

Agata dzieki,zadzwonie do sklepu takiego z wozkami u nas i sie zapytam,powiem im,ze u nich chce zakupic ten fotelik i zalezy mi na tym wozku,wtedy napewno prawde powiedza. A ajk rzeczywiscie nie pasuje to stwierdzilismy z D.ze trudno,najwyzej fotelik bedzie tylko w samochodzie,a nie na wozku, przeciez w koncu mamy duzy samochod ,bo kombi wiec caly wózek spokojnie wejdzie jak na zakupy bedziemy jechac czy cos :-)

Jesli chodzi o gryzienie łozeczka - szczerze mi sie to nie zdarzyło nigdy :-) a recznik kupiłam z baby ono frotkowy chyba,ale 100%bawełniany i na allegro, bo w sklepach jest duzo drozszy.

Polecam wam dziewczyny promocje w SANO , husteczki jonsona rozowe sa po 5,30zł,gdzie normalnie kosztuja ok.9zł, wiec sie opłaca.

sms od Kasikz

"leżę i leżę boki mnie już bolą. Mam podwyższone crp do 20. Dostaje antybiotyk dożylnie. jutro mam usg z przepływami i powtórkę crp. buziaki dla wszystkich"

Ewela a ile tych ręczników??? bo u nas skończyło się na tym ze mała po kąpieli, rozluźniona kupki sadziła w ręcznik... zaczęłam ją w końcu wycierać naszymi:-p pranymi w naszym proszku -nic jej nie było ale lepiej kupić kilka mniejszych niż 1 olbrzymi:tak:

reklama
Asiu świetne te łóżeczka, ale totalnie nie pasuje mi ta szuflada. Jaby była z innego dopięta. To z żyrafką podoba mi się bardziej.

Kasikz życzę wszystkiego dobrego!

Agata ale ten czas leci...aż nie chce się wierzyć że Alicja już kończy 1 miesiąc.

Kobietki czy któraś z Was miała przepisane w ciąży globulki Gyno-Pevaryl50 ?!?
Ja sie zapisałam na basen i lekarz mi polecił abym aplikowała sobie 1 x tydzień.
Ale na ulotce jest napisane że może być przymowany w drugim i trzecim trymestrze ciąży, w przypadku gdy potencjalne korzyście przeważają nad możliwym ryzykiem dla płodu :wściekła/y: jakie to ryzyko już nie napisali. I nie wiem co robić...bo teoretycznie to miały być takie zapobiegawcze coby się po tym basenie jakiegoś dziadostwa nie złapać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry