reklama

Wieści od cieżarówek

Dzieki dziewczyny,usg wyszlo ok, mala wazy juz 1160 g, rozmiarowo jest wieksza o ponad tydzien. Crp spadlo do 8 jest w normiee, nie wiem jak szyjka bo jeszcze nikt nie sprawdzal,skurczow raczej nie mam tylko napinania brzucha tak wyszlo z ktg, buziaki dla was i dzieki za wszystko

reklama
Czesc dziewczyny
ja wlasnie wrocilam ze szpitala po dwoch dniach na patologii ciazy. dopadla mnie tak koszmarna kolka nerkowa ze myslalam ze sie wykoncze i w sumie o 2 w nocy pojechalam do szpitala,zrobili mi wszystkie badania mam maly zastoj w prawej nerce spowodowany powiekszajaca sie macica. ale powiem wam ze tak sie tam naogladalam ze mam dosc psychicznie na najblizszy czas.

Witajcie nie czytam was cały czas, ale jesli chodzi o zastój w nerce to również tego doświadczyłam ból okropny, ale po porodzie przechodzi samoistnie :) Trzymaj się dzielnie.

LucyF, Słodziutka – takie opowieści jak Wasze dają wiarę i nadzieję :tak:

LucyF – no to się teraz w nocy pilnuj :-p

Kasikz – cieszę się, że udało Ci się do zajrzeć i podzielić się dobrymi wieściami, rozumiem, że dalej leżysz w szpitalu? Może to i lepiej dla Ciebie i dzidzi. Zawsze w szpitalu to opieka na bieżąco. :tak:

Agatko – A Twoja Alicja dzisiaj obchodzi miesięcznicę bycia po tej stronie brzuszka, jak zwykle wszystkiego najlepszego dla Małej :-)

Megicpenter na pewno wszystko będzie ok, trzymam kciuki,daj znać jak już malenstwo bedziesz tulić :)
Słodziutka dobrze,ze wszystko ok! oj stracha narobiłaś.może faktycznie cuda się zdarzają
Kasikz świetnie,że już jesteś, Dość nerwów:(

ja boję się piątku ale dziś mnie mdliło w samochodzie jak z pracy wracałam i uznałam,że to dobry znak:)
a i jabłka polubiłam choć nigdy nie przepadałam i nie jadałam raczej:)

Ostatnia edycja:
witajcie

dawno mnie nie było u was ale chciałam pochwalic się swoim małym duzym cudem... urodziłam 06.05.2010, 4400g i 58 cm...
warto przejśc wszystko dla tak wspaniałej chwili

trzymam kciuki za wszystkie wasze maleństwa

Załączniki

• IMG_2159.jpg
    IMG_2159.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 54
Kasikz, Slodziutka, LucyF cieszę się, że już jest dobrze, a Wasze Dzidzie są silne i nadal są z Wami. Oby tak dalej! :-)

Ewela pamiętam początki, pamiętam. I teraz miło je wspominam. Tak szybko ten czas leci... Ty już niedługo się rozpakujesz, ja za 3 miesiace. SZOK!!!

Mysza ja się nie boję, bo Quido to labek, a labki kochają cały świat. No i jest przyzwyczajony do małych dzieci. Tych świeżo urodzonych też, bo mamy ich w rodzinie dużo :-) Nawet jak go adoptowaliśmy to właśnie się urodziła Madzia i nasz psiak celująco zdał kontakty z nią. Nie był zainteresowany dzieckiem, a jego pieluszkami... Oczywiście tymi zużytymi :-)

Lilijanna a ja słyszałam, że lato ma być nieznośnie upalne. I to mnie przeraża...

Ola nic się nie bój. Wszystko będzie dobrze :-)

Alutka przepiękny cud!!! Niech się zdrowo chowa i prosimy o więcej zdjęć :-)

A ja poczyniłam znów kilka zakupów. Pochwalę się:

Duża CERATKA na cały materac 90x120 PROMOCJA (1028898993) - Aukcje internetowe Allegro (to tak na wszelki wypadek, by zabezpieczyć materacyk)

KOMPLET do paznokci NOŻYCZKI+CĄŻKI+PILNICZEK BO (1028155363) - Aukcje internetowe Allegro (jakie to wszystko maleńkie... ach...)

_Największe OKRYCIE KĄPIELOWE 100x100 + MYJKA _ (1031979955) - Aukcje internetowe Allegro (wzięłam zielony z konikiem morskim i ecru ze ślimaczkiem)

GRYZAK na bolące DZIĄSEŁKO na ząbkowanie BO (1028155402) - Aukcje internetowe Allegro (wybrałam niebieski, bo nie lubię różowego :-) )

Bezpieczne WACIKI HIGIENICZNE dla niemowląt (1028940486) - Aukcje internetowe Allegro

Bezpieczny ŁAŃCUSZEK DO SMOCZKA Super wzory (1036196746) - Aukcje internetowe Allegro (wybrałam pszczółkę, bo najbardziej kolorowa)

PAKLANKI - woreczki na zużyte pieluszki 50 szt (1028879327) - Aukcje internetowe Allegro (to jak pójdziemy w gości, żeby pies nam nie kradł ze śmietnika, bo ma takie zapędy do pełnych pieluch ;-) )

WKŁADKI LAKTACYJNE Canpol 40 szt + 25 szt GRATIS (1028913987) - Aukcje internetowe Allegro

Pampersy NEW BORN 2-5 kg PIELUCHY PAMPERS (1028893316) - Aukcje internetowe Allegro (pierwsza paka do szpitala)

SZCZOTKA z naturalnym włosiem + GRZEBYK Nuk (1019356561) - Aukcje internetowe Allegro

SZCZOTECZKA do masowania dziąseł NUBY + ETUI (1027308929) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Dzięki she za słowa otuchy,ja to mam takie fazy dziwne.chyba za dużo naczytałam się o tych wszystkich naszych przypadkach,i chyba Aga kiedyś tak pisała jak się zbliżała do momentu w którym ja straciłam maleństwa,że się boi.ale przecież nie można bać się cały czas,bo każdej z nas w innym momencie to się przydarzyło, dlatego wlaczę ze sobą by cieszyć się każdą chwilą i wierzyć ,że z moim malenstwem wsyztsko ok, Zresztą Julek musi być twardy:) mając tak rozhcwianą mamuśkę panikarę:)

Alutka nawet nie wiesz ile nadziei i wiary dał Twój post.aż mi się łezka zakręciła:) śliczne maleństwo!!!

Alutka najserdeczniejsze gratulacje TY MOJA NADZIEJO!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dopiero wróciłam do domu po zajęciach :dry::dry: Padam... Idę coś zjeść i ogólnie się ogarnąć.... Jak nie zasnę gdzieś w międzyczasie, to postaram się jeszcze wpaść i nadrobić zaległości :sorry2:

reklama
Ola** - jak można nie lubić jabłek? :no::baffled:

Alutka17 – moje gratulacje, bardzo się cieszę, dzidzia śliczna. :-) Alutka i jeszcze jedno Twoje 4400 mnie ucieszyło, bo mi wyliczył na 4100 i jestem tą liczba przerażona, a widzę, że Ty dałaś radę to może mi też się uda jakoś Małą przecisnąć :-D

She – gratuluję zakupów, ja czekam teraz na kartę payback i też zacznę kupować :-p

Daaa – jakieś egzaminy masz już za sobą? :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry