reklama

Wieści od cieżarówek

Ja nie wiem Dziewczyny, ale chyba zdana jestem na nocne ataki skurczy (skurczow? Zglupialam jaka jest wlasciwa forma). Znow sie Mlody uaktywnil zamiast spac, ciagnie mnie w dole jak cholera. Chcialabym zasnac ale nie da rady. I ciagle gna mnie na kibel co mnie dobija, bo wstac z tym brzucholem to nielada wyzwanie...

reklama
Martusionek, gratki synka!!! Ale Tomuś duży:szok: muszę kiedyś wstawić zdjęcie Borysa dla porównania bo z tego samego dnia są w końcu:-D
She, trzymam kciuki by wszystko się pozytywnie rozwiązało!!!

She oj jednak chyba Michałek nie długo ewakuuje się z mamusi brzuszka:tak: my cały czas trzymamy kciuki!!!

Tygryskowa
no chłopaki są z tego samego dnia, na początku tu urodziłaś a potem my z Gosia o tej samej godzinie :-D chyba jeszcze nigdy przedtem dziewczyny nie miały takich emocji:-D

Martusionek gratuluję drugiego synusia:-D

Melduje sie w dwupaku. O 1 skurcze przeszly. Czekamy dalej.

She trzymam kciuki, żeby wszystko zakończyło się po Twojej myśli i żebyś miała jak najmniej nerwów:-)
Sowinka - co tam u Was? ;-)

U nas wszystko w porządeczku:-) Bartuś to już super samodzielny chłopak, bo już od ponad miesiąca nie ma problemu z sikaniem i kupką, został tylko pampers na noc, ale w obecnym stanie nie chce mi się do niego wstawać w nocy, żeby Go wysadzać, więc z tym poczekamy, aż będziemy wstawać do Paulinki:tak: żałuję tylko, że nie dostał się jednak do przedszkola, ale może od stycznia się uda, a jak nie to niestety do września musimy czekać:sorry2: dzisiaj byłam na badaniach, a w poniedziałek na wizytę, w środę mam dentystę:sorry: Mąż niestety wyjechał do Austrii i nie wiadomo kiedy wróci, ale jakoś to musimy przeżyć:eek: co by tu jeszcze -> odkąd Bart ma swój pokój to jest jakiś taki grzeczniejszy, ładnie śpi całą noc w swoim łóżku, więc jest super:-)

Hej. To my. Tym razem noc bezskurczowa. Troche sie zaczynam denerwowac wizja przeterminowania i lezenia w szpitalu w oczekiwaniu na porod. Mimo ze duzo chodze ( w tym i po schodach) to jakos Mlody ani drgnie. A termin juz jutro.

reklama
dZIEWCZYNY JA JUZ ROZPAKOWANA.. Przedstawiam Wam Tobiaszka : DSC02914.jpgDSC02915.jpgDSC02916.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry