Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jaka skromna!She, ja jestem październikowa, a patrz jaka fajna jestem ;-);-)

Ja to chyba Cię wywołałam myślamiLili - widzę, że już się rozpakowałaś, tak więc przyjmij GRATULACJE)) nie było mnie dość długo, bo od 10.07, ponieważ leżałam w szpitalu z zagrażającym porodem przedwczesnym; wszystko wróciło do normy i od 18.09 jestem w domciu z nakazem polegiwania; dziś kończę 34tc.
Super, że wszystko u Was ok, jakby się udało 3 tygodnie jeszcze posiedzieć w brzuszku to 37 tc to już fajny tydzień. Hej mysiak, witaj, super, że jest Ci bleee i niech będzie, być miała co wspominać. ;-) Za lekko być nie może.Oj kobietki ja jestem z konca pazdziernika, rasowy skorpiona całkiem fajna kobita ze mnie
Jest mi bleeee... o 4 rano obudziły mnie mdłosci, zjadłam kilka migdałów, popilam i zasnełam a teraz znow mi bleeee
Kiedy planujesz wizytę u dr?Można, podpisujesz wtedy dokumenty, że na własną odpowiedzialność wychodzisz.Dziewczyny czy mozna odmowic zostania w szpitalu? Bo na ktg raz dziennie nie jest problem pojechac. A tylko na tym to bedzie polegac.