Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zatem wracając do domu zajechaliśmy tam i kupiliśmy (na szczęście zmieściło się do bagażnika po złożeniu tylnych siedzeń). Oto co kupiliśmy Delta Venetian Convertible Sleigh Crib - Natural - Delta - Babies "R" Us W przeciwieństwie do większości dostępnych tutaj łóżeczek, to które kupiliśmy nie rozkłada się później do wersji pełnorozmiarowego łóżka, ale stwierdziliśmy, że jak Alan podrośnie to i tak zapewne będzie chciał mieć jakieś fajne łóżeczko typu samochodzik czy coś takiego, więc i tak z tego nie będziemy korzystali aż nasze dziecko wyprowadzi się z domu. To łóżeczko co kupiliśmy pasuje nam kolorystycznie do pokoju, bo takiego koloru są drzwi do wbudowanej szafy, drzwi i wszystkie wykończenia. Do tego dokupiliśmy taką komodę, która służy też jako przebierak Delta Venetian Combo Unit - Natural - Delta - Toys "R" Us Tej co prawda nie było w sklepie, ale mogliśmy ją zamówić a oni prześlą ją do sklepu najbliżej nas, więc po odbiór nie będziemy musieli jechać daleko.
w nocy przekręcic sie na drugi bok to jakis koszmar dla mnie, brzuch cięzki, biodra mnie tak bolą, do tego spojenie łonowe - chodze jak pingwin. Nogi spuchniete dalej jak u Shreka , ręce popuchniete wogóle cała jestem spuchnięta
:-(
Bardzo mi się Twój pomysł spodobał, że na coś takiego wpadłaś - jesteś niesamowita. ;-) Ile kosztują te pościele Spanco, bo bardzo mi się podobają?