reklama

Wieści od cieżarówek

Witam!
Daa duża ta Twoja lokatorka w brzuszku! A co do badań na toksoplazmozę jeżeli jej nie przechodziłaś to lepiej powtarzać badanie z dwoma klasami. Ja mam przechorowana i dziś tylko robiłam IgM .
No i jestem zadowolona bo sama dotarłam i wróciłam z tych badań a bałam się że zemdleje bo bardzo mi się wczoraj kręciło w głowie jakbym normalnie coś wypiła.
W środę mam wizytę u gin i bezie oglądanie bobasa boj e się ale M wczoraj przykładał ucho do brzucha i mówił że on coś tam słyszy ale się śmiałam :-D

a dziś idę na zupę krem ziemniaczaną do bratowej, rozśmieszyła mnie dziś rano bo ona w 12 tyg czuje ruchy a może to prawda przy drugiej ciąży i jest tak chuda że nie wiem

dobra lecę wyprowadzić psa nad rzekę żeby popływał sobie bo strasznie lubi:-)
Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!

reklama
Dziewczyny dziś tak szybciutko o sobie.Potem postaram sie do was zajrzeć. W weekend troche sie poszwendałam. Chodzę ale na więcej właściwie siły nie mam. Raz że bebzon wielki i strasznie mnie boli kręgosłup po chodzeniu. A dwa po takim czasie leżenia nie mam siłki na zbyt wiele. Wiec na szaleństwo z mojej strony nie ma co liczyć.
Pola chyba narazie sie nigdzie nie wybiera:)Szyjka pobolewa, wiec może sie skraca zobaczymy. Dzisiaj zmieniła mi sie wydzielina. Zobaczymy, jest bardziej kleista i galaretowata. Moze to czop a moze nie. ZObacze jak bedzie dalej wygladał. A moze to po prostu coś co sie pozbierało pod pessarem i teraz wyleciało
Buźki dla was

Witam po weekendzie :-)

Byłam w sobotę nawet na Grunwaldzie, niestety całej inscenizacji walki nie widziałam, bo było tyle ludzi a ja się w tłum nie chciałam pchać. Ogólnie całkiem dobrze zniosłam ten dzień, tylko trochę sobie ręce i dekolt opaliłam, twarz mniej, bo wysmarowałam sobie filtrem 50+ a zapomniałam posmarować kark i to sobie spaliłam niestety i trochę teraz piecze niestety. A tak ogólnie to fajnie było, Trochę wracaliśmy, bo staliśmy w korku, ale potem zauważyliśmy jakąś polną drogę i udało się wyjechać dalej i potem już szło dobrze. A od dzisiaj z P. ma urlop wiec pewnie mnie tak do kompa nie dopuści.
Wczoraj od siostry dostałam całą walizkę ciuszków, dużo jest na 68 cm, na pewno się przyda, tym bardziej, że ona zawsze o wszystko dba więc rzeczy są w dobrym stanie.

Kasikz to tak nie szalej z tym chodzeniem :-)

Martusionek wydaje mi się jednak, że w 12 tyg nie można czuć ruchów dziecka jeszcze, bo jest trochę małe, no ale jak bratowa się uparła to nie ma co się z nią kłócić, bo i tak ona pewnie swoje wie najlepiej, hihi

Just no niestety rozmiar rozmiarowi nigdy nie jest równy a może tak być, że te z Cocodrillo są mniejsze.

Daa to córa Ci rośnie, super.

Carri ładne zdjęcie

Asia zwolnienie to by Ci się przydało a wątpię żeby ZUS doczepił się osoby która idzie w 35 tc dopiero na zwolnienie a wcześniej nie była, prędzej mnie skontrolują.

Aneczka ja i tak za alwaysami nie przepadam, zresztą na początku najczęściej u nas używa się takie wkłady belli poporodowe.

Witam popołudiowo:-)

Za oknem pochmurnie, czasem zdarza sie ze pokropi , temperatura około 2o stopni
Po tych upałach moze tak byc przez kilka dni:happy2:

Dzis godzinka w pracy,zamiast 3 i to całe szczescie bo zaraz po powrocie do domu
wymiotowałam...Wiec wiem ze poki co wszystko u mnie w porzadkeczku:happy2:

Agatko ale Twoja córeczka daje Ci pospac, to istny aniołek:rofl2:....A tak poza tym jak
ten czas leci to juz 3 miesiace jak jest na tym swiecie...Pieknie:tak:

Ola dziekuje za pochwałe brzuszka....Czytałam o pojaku i az mi ciary przeszł,
nie lubie pajaków....one sa beee:baffled:

Aneczko77ale przechytrzyłas mezusia, no nic teraz bedzie musiał myslec nad innym
prezencikiem... A tak poza tym widze ze juz masz prawie wszystko zapiete na ostatni
guzik...Jutro pediatra jeszcze i kilka tygodni i poród ;-) Juz wiem ze ten czas
szybko Ci minie.

Lucyf trzymam kciuki za wizyte:happy2:

Daaa ciesze sie ze wszystko z córeczka ok:-)

Kasikz a ty jeszcze nie rozpakowana??? Czekam na kolejne wspaniałe wiesci od Ciebie
lub Lili...

GosiaLew no prosze ty byłas na Grunwaldzie, ja to ogladałam w tv i ludziom wspołczulam z powodu takiego goraca, ale jak ty dałas rade to nie było chyba az tak zle :sorry2:

Ola81 trzymam kciuki za wspaniałe wiesci jutro na usg:-)

Nic troszke pospałam, na forum nadrobiłam zaległosci wiec zaraz na małe zakupy
trzeba bedzie mi wybrac....

Pozdrawiam cieplutko

witam
melduje sie tylko :-)

fajne te wasze brzuszki, ja sie wam jutro moze pochwale swoim :-)

MAM 5 KWADRACIK a ja juz dawno myslałam ze leci juz piaty miesiac... :-)

miłego dnia

a ja juz po wizycie:-) dziewczyny dzieki za kciukasy:) Miłosz wazy 1,41kg i wszystko u niego ok:-) u mnie zreszta tez:) najwazniejsze ze te moje bole kosci lonowych to cos podobno normalnego bo to oznacza ze juz mi sie miednica do porodu przygotowuje i u jednych jest to szybciej a u innych dopiero pod koniec. nastepna wizyta dopiero za miesiac a za godzinke na SR dzis temat laktacji

ola81 masz juz spory brzuszek:tak:
Lili a co z toba? czyzbys juz byla na porodowce?

reklama
Witam, ja po nockach jestem więc sobie poodpoczywam trochę, dziś wieczór filmowy:tak:
daa, duża już Twoja córunia:tak:
Carri, ola, śliczne brzuszki:tak:
Aneczka, fajny prezent sobie sprawiłaś:tak:
ola81, trzymam kciuki za wizytę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry