reklama

Wieści od cieżarówek

Ola81 piekny brzuszek;-).... jak ty wytrzymalas te upały na polu Grunwaldzkim :-) ??
Tak wogole ciesze sie ze do Nas zagladasz:-)

Pati no prosze 17 tydzien , hehe jak ten czas leci...Teraz czekamy na zdjecie Twojego brzusia

Lucyf ciesze sie ze po wizycie wszystko ok....No i przede wszystkim miło czytac ze synus ładnie rosnie prawie połtora kilo oj to bedzie sily chłop:-)

reklama
LucyF super, że maluszek zdrowo rośnie i wszystko jest w porzadku :-)
Zgadzam sie z Tobą, że tutejsze ceny sa faktycznie niezłe, szczególnie w porównaniu do zarobków. Pamietam, że jak przyjeżdżałam tutaj okazyjnie to zawsze wracałam obładowana zakupami :tak:

Daaa to juz spora ta Twoja córcia ;-) A badania jak widze idą pełną parą :tak:

Kasikz nie dziwię się, że po tak długim leżeniu czujesz sie osłabiona. Ja poleżałam 2 dni i już czuję, że nie mam sił. Dzisiaj postanowiłam jeszcze zostać w domu i stąd pracować, jako że ten ból gardła jeszcze mi całkowicie nie przeszedł.

GosiaLew i Ola81 fajnie Wam, że mogłyście sobie bitwę poogladać :-). Ostatnio G szukał w internecie informacji na temat bitwy pod Grunwaldem. Przeczytał o niej gdzies w wiadomościach i chciał się dowiedzieć wiecej na jej temat. No cóż... jak widać w Meksyku nie uczą historii Polski :sorry2:
Ola81 trzymam kciuki za USG :-). Dla mnie (i pewnie wszystkich z nas) te wizyty w USG są najciekawsze, bo można sobie podpadtrzec maluszka :tak: A brzuszek już niczego sobie ;-)

Carri my coraz większymi krokami zbliżamy sie do końca, ale jeszcze zostało trochę przygotowań. Przede wszystkim to jeszcze ani jednej rzeczy nie uprałam :baffled: Ale jak się już zabiorę to powinno być szybko - przekładanie między pralką i suszarką i gotowe :happy:. Myślałam, że może dzisiaj skoro siedzę w domu to się za to zabiorę, ale jednak nie czuję się najlepiej, więc chyba sobie to odpuszczę. G czeka, że ja zrobię porządki z ubrankami to on wtedy złoży drugie łóżeczko - to, które będzie w naszej sypialni na początek. Póki co ja w tym miejscu zrobiłam sobie składowisko prezentów dla malucha, więc muszę to uprzątnaąć :sorry2:

Daa- oj rośnie ta twoja corcia. I czas leci. :-) Moja córcia na głodniaka tez nie lubi:-D
Martusionek-ja nie chodze sama na badania. Bo wlaśnie obawiałam sie że zrobi mi sie słabo. Wiec uwazaj na siebie. Co do ruchow ja w drugiej ciaży czułam w 14 tc takie bąbelki. Chociaż w 12 nie jestem pewna ?
Gosiu i Olu81 - tylko ostrośnie z tym słoneczkiem:-)
Olu - trzymam kciukaski za usg i czekam na piękne zdjatka
Carri- jeszcze bidulko męczą cie te mdłosci. Oj współczuje. Jeszcze jak gorąco i duszno to pewnie jeszcze gorzej odczuwasz
Pati - czekamy na twoje zdjatko i twój powrót do nas na dłużej
LucyF-Boziu jak te wasze dzieciaki rosną . Już 1,4. Napisz co tam ciekawego o tej laktacji gadali. Mnie bardzo interesuje kwestia wklęsłych brodawek:(
Aneczko - jak dostałam spida w 35 tc - to ekspresem i pranie i prasowanie było zrobione. A jak masz suszarke to już wogóle szybciutko pójdzie

Lili ? Czy ty jeszcze dwupaku odezwij się. Czy Lili się odezwała po wizycie. Chyba miala w sobotę?

U nas ten śluz sie nie powtórzył na razie . Wiec obserwujemy dalej:-)

kasikz na wklesle brodawki najlepsze sa takie urzadzenia do wyciagania brodawek niplette ale dosc drogie bo ok 170 zl ale to samo mozna osiagnac obcinajac koncowke zwyklej strzykawki(czyli tam gdzie nakladasz igle) a nastepnie wyciagasz tlok i wkladasz go do strzykawki druga strona (tak zeby obcieta czesc byla tam gdzie koncowka tloka) po prostu zeby ta nierowna odzieta czesc nie skaleczyla Ci brodawki. a pozniej zasysasz i tak trzeba robic kilka razy zeby brodawki sie wyciagaly. mam nadzieje ze cos zrozumialas bo nie wiem czy ja to w zrozumialy sposob napisalam:baffled:

Lucyf - dzięki. Kupiłam sobie coś takiego
Chicco akcesoria Korektor sutka - porwnaj ceny, zobacz opinie i recenzje - spróbowałam raz i dziala . Zobaczymy czy sie sprawdzi, Bo teraz wole się jeszcze nie bawić , coby nie zacząć rodzić

Hej dziewczynki:) Lucy dziękuję, czuję się bardzo dobrze:)nic mnie nie boli i z każdym dniem jestem coraz lepszej myśli:)skreślam w kalendarzu dni do powrotu M ,bo to jednocześnie koniec tych tygodni moich wiadomych:(no ale suwaczek mknie ,jeszcze troszkę i będę spokojniejsza jeszcze:)
Lucy i Daaa ale już duże te wasze maluchy!!! już pewnie taki spokój nadszedł jak wiecie,że są takie silne.bardzo cieszę się ,że wszystko ok!
Ola81 kciuki za jutro zaciśnięte oczywiście:) w końcu jakaś blondynka bo tu większość ciemna pomijając Aniołki chyba
Carri mi pająki nie przeszkadzają na szczęście:)
Kasikz Ty już w sumie to mogłabyś się nawet rozpakować:)
a co z Lili? może faktycznie już nie w dwupaku:)jakoś dawno odzywała się,czwrtek czy piątek,a przez weekend cisza
A gdzie She?
Pati wklejaj brzucha!:)
Aneczka no Ty w sumie już powoli faktycznie musisz zacząć ogarniać odcinek bobaskowy bo teraz pewnie szybko czas poleci:)
Jeżynka dzięki:) a co tam U Ciebie?

Ostatnia edycja:
kasikz na pewno ci to pomoze, polozna mowila zeby sie nie zniechecac i po prostu przeczekac pierwsze dwa tyg ktore sa najgorsze przy karmieniu. a co do tych skurczow przy stosowaniu tego typu urzadzen to mowila ze trzeba uwaac wiec lepiej jeszcze nie cwiczyc:)

Lili, she czyzby to byl juz ten czas?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny nadrabiam czytanie, odpiszę każdej ale oszczędnie, wybaczcie :zawstydzona/y:

Mysza84 – bez ściągi bym w życiu tego zdjęcia nie rozszyfrowała :szok:

Jeżynka – tygodnie na suwaczku lecą do przodu szybciutko, jak się czujesz? :dry:

Ola** - świetnie wyglądasz kochana, :tak: a wieści z wizyty ekstra, powinnaś w łeb dostać za ten karton i tyle :no:

Kasikz – byłaś u Lilki? Brzuchol super, a to że |Pola jeszcze sobie siedzi tam gdzie Jej dobrze też ekstra :tak:

Just79 – jakieś zdjęcie Twojego Szkraba? :dry:

She – ja już też mam shrekowe nogi 24h :baffled:, zdjęcia Asiu ekstra, bardzo mi się podobają. Jakiś trudny rok przed Wami, ale zaraz rozweseli Was Emi i reszta zejdzie na drugi plan :-)

LucyF – Twój brzusio też cudowny, super, że i u Was wizyta na plus :-)

Aniołki – co tam słychać u Kluska? :sorry2:

GosiaLew – jednak dopięłaś swego i na Grunwald pojechałaś, podziwiam Cię w ten upał, :tak: eee taka walizka ciuszków na pewno się przyda
Aneczka_77 – prezent super, dbaj o siebie, pochwal się co tam drugie babyshower dostarczyło ;-)

Ewela28 – świetny ten Twój Synalek :-)

Ola81 – następna wariatka co się i w tłumy i na słońce pcha, zdjęcia jednak ekstra, trzymam kciuki za wizytę :tak:

Agatka – a Wy jak długo planujecie się jeszcze byczyć nad morzem? :-p
Ewitka – witaj, wszystko będzie dobrze :tak:

Daaa – hehe Daria to już mały klocek się robi i dobrze, niech rośnie, a mamuśka niech odpoczywa, bo biedne dziecko jeszcze pewnie sesję pamięta
Pati – oj szalejesz matka szalejesz z zakupami, wstawię Ci moją tabelkę raz jeszcze, ale jak widać na przykładzie Eweli i Agatki – nie ma reguły ;-)

Martusionek – no kurczę ja Twojemu psu się nie dziwię, że do wody go ciągnie :-p

Carri – ja latałam do kibelka do 4 miesiąca, w końcu się przyzwyczaiłam, a jak przestałam narzekać to przeszło mi, super, ;-) że kolejna wizyta na plus. Ja sukienki kupowałam używane, ale bieliznę czyli body, śpiochy nowe
Diana_81 – kolejny bb-cud po tej stronie świata, super, czekamy na zdjęcia :-D

Dziewczyny muszę zrobić krótką przerwę, ja dalej w dwupaku, ale wieści mam, :-D podzielę się nimi za chwilkę, muszę coś zjeść :zawstydzona/y:

Załączniki

• ubranka.jpg
    ubranka.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry