Dziewczyny nadrabiam czytanie, odpiszę każdej ale oszczędnie, wybaczcie
Mysza84 – bez ściągi bym w życiu tego zdjęcia nie rozszyfrowała
Jeżynka – tygodnie na suwaczku lecą do przodu szybciutko, jak się czujesz?
Ola** - świetnie wyglądasz kochana,

a wieści z wizyty ekstra, powinnaś w łeb dostać za ten karton i tyle
Kasikz – byłaś u Lilki? Brzuchol super, a to że |Pola jeszcze sobie siedzi tam gdzie Jej dobrze też ekstra
Just79 – jakieś zdjęcie Twojego Szkraba?
She – ja już też mam shrekowe nogi 24h

, zdjęcia Asiu ekstra, bardzo mi się podobają. Jakiś trudny rok przed Wami, ale zaraz rozweseli Was Emi i reszta zejdzie na drugi plan :-)
LucyF – Twój brzusio też cudowny, super, że i u Was wizyta na plus :-)
Aniołki – co tam słychać u Kluska?
GosiaLew – jednak dopięłaś swego i na Grunwald pojechałaś, podziwiam Cię w ten upał,

eee taka walizka ciuszków na pewno się przyda
Aneczka_
77 – prezent super, dbaj o siebie, pochwal się co tam drugie babyshower dostarczyło ;-)
Ewela28 – świetny ten Twój Synalek :-)
Ola81 – następna wariatka co się i w tłumy i na słońce pcha, zdjęcia jednak ekstra, trzymam kciuki za wizytę
Agatka – a Wy jak długo planujecie się jeszcze byczyć nad morzem?
Ewitka – witaj, wszystko będzie dobrze
Daaa – hehe Daria to już mały klocek się robi i dobrze, niech rośnie, a mamuśka niech odpoczywa, bo biedne dziecko jeszcze pewnie sesję pamięta
Pati – oj szalejesz matka szalejesz z zakupami, wstawię Ci moją tabelkę raz jeszcze, ale jak widać na przykładzie Eweli i Agatki – nie ma reguły ;-)
Martusionek – no kurczę ja Twojemu psu się nie dziwię, że do wody go ciągnie
Carri – ja latałam do kibelka do 4 miesiąca, w końcu się przyzwyczaiłam, a jak przestałam narzekać to przeszło mi, super, ;-) że kolejna wizyta na plus. Ja sukienki kupowałam używane, ale bieliznę czyli body, śpiochy nowe
Diana_
81 – kolejny bb-cud po tej stronie świata, super, czekamy na zdjęcia
Dziewczyny muszę zrobić krótką przerwę, ja dalej w dwupaku, ale wieści mam,

podzielę się nimi za chwilkę, muszę coś zjeść