LucyF
Fanka BB :)
Lili Ty owockowy potworku:-)ale jak tu nie korzystac jak sie ma wlasne bez zadnej chemii, czyz nie?
ola to widze ze Ty tak jak ja z tymi zywymi stworzeniami. najgorzej jak po deszczu idziemy na spacer to ja kazda dzdzownice musze z asfaltu na ziemie sprowadzic
moj P. juz sie przyzwyczail
ola81 to super ze polowkowe dobrze wypadlo. a masz juz imie wybrane dla swojego skarba?
jezynka co do humorow to nie ma sie co przejmowac coz takie uroki ciazy. ja mam tak do tej pory ze mam raz dobry i radosny dzien a raz megadoła
a moj synus w miejscu gdzie kiedys mialam zoladek wlasnie wypial dupke i mam fajnego guza

ola to widze ze Ty tak jak ja z tymi zywymi stworzeniami. najgorzej jak po deszczu idziemy na spacer to ja kazda dzdzownice musze z asfaltu na ziemie sprowadzic

moj P. juz sie przyzwyczailola81 to super ze polowkowe dobrze wypadlo. a masz juz imie wybrane dla swojego skarba?
jezynka co do humorow to nie ma sie co przejmowac coz takie uroki ciazy. ja mam tak do tej pory ze mam raz dobry i radosny dzien a raz megadoła
a moj synus w miejscu gdzie kiedys mialam zoladek wlasnie wypial dupke i mam fajnego guza
Ostatnia edycja:
z 56 mam 4 albo 5 bodziaków, 4 kaftaniki, 4 półśpiochy... kurcze zrobie sobie tez taka tabelke bo fajny pomysl :-) a ja tez lubie miec tak wszystko poukładane 

i co ja mam teraz zrobic
chcica jest ale jak przychodzi co do czego to moj musi szybko konczyc.... a ostatnio jak przeciagnal to myslalam ze podczas sikania umre na tym wc.. bo tak szczypalo od tego obtarcia, musialam uzyc tantum rosa i masci nagietkowej bo az mi łzy lecialy... az sie boje pomyslec co bedzie po porodzie
No ale zmieniajac temat pieknie w ciazy wygladasz, sliczny brzusio:-)