reklama

Wieści od cieżarówek

Lili Ty owockowy potworku:-)ale jak tu nie korzystac jak sie ma wlasne bez zadnej chemii, czyz nie?
ola to widze ze Ty tak jak ja z tymi zywymi stworzeniami. najgorzej jak po deszczu idziemy na spacer to ja kazda dzdzownice musze z asfaltu na ziemie sprowadzic:-D:szok:moj P. juz sie przyzwyczail
ola81 to super ze polowkowe dobrze wypadlo. a masz juz imie wybrane dla swojego skarba?
jezynka co do humorow to nie ma sie co przejmowac coz takie uroki ciazy. ja mam tak do tej pory ze mam raz dobry i radosny dzien a raz megadoła

a moj synus w miejscu gdzie kiedys mialam zoladek wlasnie wypial dupke i mam fajnego guza:):)

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-)
lili dzieks za ta tabelke ja póki co mam troche wiecej tych ciuszków już :zawstydzona/y: z 56 mam 4 albo 5 bodziaków, 4 kaftaniki, 4 półśpiochy... kurcze zrobie sobie tez taka tabelke bo fajny pomysl :-) a ja tez lubie miec tak wszystko poukładane :-D
czekam az znowu bede mogła zaaktualizowac liste naszych skarbów :-D uwielbiam to robic jak trzeba cos dopisac :rofl2:

zdjecie brzucha wstawie wieczorem, moze nie uwierzycie ale moje 6 akumulatorkow do aparatu wszystkie padly a byly ładowane tyle ze malo uzywane wiec pewnie sie same rozladowaly no chyba ze mi aparat zdechl ale jakby co to moj A. ma w telefonie to mi pstryknie fotke :-p

robie sobie bluzke na szydelku a potem zabieram sie za maciupkie sweterki :-) przydaja sie bobasowi w zimie wiec poszaleje troche :-)

a w ogole HELP jestem jakas popsuta, normalnie seksic sie nie umiem bo zaraz mam obtarcia i mnie piecze, nici z orgazmów :baffled: i co ja mam teraz zrobic :sorry2: chcica jest ale jak przychodzi co do czego to moj musi szybko konczyc.... a ostatnio jak przeciagnal to myslalam ze podczas sikania umre na tym wc.. bo tak szczypalo od tego obtarcia, musialam uzyc tantum rosa i masci nagietkowej bo az mi łzy lecialy... az sie boje pomyslec co bedzie po porodzie :szok:

edycja: juz uzupełniam o fotki macie jak zwykle dla porownania :-)

Załączniki

• 18 tc..jpg
    18 tc..jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 18 tc.jpg
    18 tc.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 61
  • 14 tydzien.jpg
    14 tydzien.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 49
  • 11 tydzien i 4 dzien ciąży.jpg
    11 tydzien i 4 dzien ciąży.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Carri co do pory obiadowej to moja właśnie teraz była:) poprzestawiałam się ostro:) śniadanie jałam po 13tej:)
Lucy hehe ja też zbieram dżdżownice z asfaltu,chodnika itp:)i ślimaki:)a mój M tak jak Twój już przywykł:)
Ola81 świetne wieści!!!! rosna nasze chłopaki. mój w piątek ważył 309 :) ale może też już troszkę przytył:)
Pati no jest brzuszek jest już sporawy tak jak mój:)a co w brzuszku siedzi?może dziewczynka? bo tu jesienno zimowo sami mężczyźni się szykują:)

She bo tu już zaraz zbiorowe szukanie się zacznei i panika:(

Ja tylko na chwilke bo z pracy wróciłam byłam na dwie godzinki w sumie nie wiele zrobilam a padnieta jest ze hej...W sumie to praca nie mozna nazwac bo ani umowy nie mam i tez nie pracuje codziennie ale jak sie wychodzi i cosik malej kasy wpadnie do portfela to chyba mozna tez tak okreslic:-)

Pati ale ty juz ubranek nakupowałas, ja to sie mam zamiar wstrzymac do siodmego miesiaca.... A co do pieczenia przy seksie tez tak kiedys mialam i pomogl mi Sudocrem:tak: No ale zmieniajac temat pieknie w ciazy wygladasz, sliczny brzusio:-)

Ola no prosze jakie zmiany przez ta ciaze u Ciebie zaszły hehe z tymi posilkami...Ja w sumie tez obiadku nie jadłam jeszcze,czekam na meza jak przyjdzie wieczorem z pracy, bo wole z nim tak jakos jesc, a z drugiej strony nie lubie odgrzewac takze obiad przygotowuje tak jak on ma z pracy przyjsc:tak:.....
Jednak poki co mały głod próbuje mnie dopasc wiec znikam do kuchni buleczke sobie zrobic

czekam na podpowiedzi bo za chwile zaczne znowu szalec bo zauwazylam ze mam malutko tych cieplutkich rzeczy a bede potrzebowac raczej wszystko cieplejsze wiec polarowe i welurowe...

Dziękuję dziewczynki za ciepłe słowa.

LucyF
chłopczyk będzie Adrian Adam :-)

Ola
no napewno przytył. Mój synuś przez dwa tygodnie przytył 100 gram. Dużo nie ma co :-)

Lilianna ja tu jestem myślami z Toba skoro termin już na dziś. Ale Ci szybko ciążę skrócili hehe:-)

Carri
a Ty wyglądasz świetnie na tym zdjęciu:-)

Jeżynka – oj ja też swojego czasu miałam, zaczęłam wstawać i działać, ale ja budziłam się o 4 i robiło się już jaśniej a co tu robić od 2 jak jest ciemno? :sorry2:

GosiaLew – to trzeba Ci leżak na dwór wystawić i tak sobie odpoczywaj, skoro wtedy mdłości brak :-D

Ola** - no śmigają Ci te 2 trudne tygodnie, już za chwilę koniec, ale jak pisałaś chyba na cpp, że dopiero po 26tc się uspokoisz to ja Ci mówię, że już teraz masz być spokojna, bo Julianek Cię nie opuści i tyle :tak::tak::tak:

Carri – tak nosze okulary i mam wadę wzroku, opinia była niezbędna, ja bym powiedziała lekarzowi, po cholerkę oczy sobie zepsuć, wzrok jest ważny, ja przez moją wadę wzroku mam fioła na punkcie oczek. Acha zdjęcie super, to u Ciebie w ogrodzie? Bez makijażu też super laska jesteś ;-)

Ola81 – super, że połówkowe zaliczone pozytywnie, oj i już Synek nie jest taki mały. :-) Nam już Pan dr od czerwca trąbił, że tak może być i wygęgał :-p

LucyF – się uśmiałam z tym owocowym potworkiem, ale kurczę tak jest faktycznie, no ale jak mi potem nie wolno, a potem już nie będzie to korzystam :-)

Pati – brzuszek rośnie i to ładnie, co do ciuszków ja nie kupowałam więcej ze względu na pogodę, jak mają być takie upały, a mają być to po co mi śpiochy, raczej będę wykorzystywać body, a po drugie w tej chwili klik allegro i jutro są, albo sklep i mam już od razu. ;-) Ty rodzisz zimą, więc też inaczej. Ty kupujesz welurowe i polarowe, a mi się wydaje, że bawełniane są grube na sierpień :sorry2:

Dziewczyny z jednej strony chciałabym już rodzić i mieć Małą przy sobie, a z drugiej ach jeszcze tydzień dla siebie, dla nas, bo potem już zawsze w trójkę przynajmniej. :-)
A ja dziś zmobilizowałam się aż do obiadu i wyprania dużych ręczników, bo w szafie został jeden, a mamy sporo. Mieliśmy robić dalej w domu, a ja siedzę tutaj, A. padł i śpi. Niestety muszę poprasować ciuszki Małej, żeby móc dopakować Ją do torby.

reklama
Witam!
Lilljana to życzę szybkiego i bezbolesnego porodu!!!!
Pati śliczny brzuszek!!!
Ola81 gratuluje udanej wizyty!!!

a ja w nie najlepszym humorze odebrałam wyniki tarczycowe i są nie najlepsze poprzednio było lepiej. Jutro wizyta u gin na 10.15 boję się strasznie i boli mi brzuch no i dalej mam upał. Jeszcze M na 2 w nocy do pracy na 12 godzin. a wczoraj poszedł nad rzekę na rybki i zapał największą rybę w swoim życie hihi ale dumny z nią maszerował prze ulice 3kg szczupaka 80 cm długi to temu ze pogłaskała brzuszek i ucałował przed wyjściem:-)
idę leżeć pozdrawiam Was wszystkie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry