Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i mam zamiar we wtorek przy okazji reszty badań zrobić i tu pytanie - czy trzeba powtarzać i IgG i IgM, czy tylko jedną klasę?? 

Tylko pozazdrościć :-)
Od jakiegoś tygodnia oglądałam sobie co jest dobre i co mi się podoba a dzisiaj z rana zobaczyłam, że w jednym ze sklepów mają promocję i jeden z laptopów, który był na mojej liście sprzedają za jedyne $200. Zatem zanim jeszcze G wstał podjechałam do sklepu i go sobie kupiłam :-). Jak G wstał to się okazało, że on chciał mi kupić tego małego laptopa na imieniny, które mam za tydzień i wczoraj nawet je oglądał w sklepach
. Chciał mi kupić taki, który był moim faworytem. Szkoda mi było G, że mu zepsułam niespodziankę dla mnie, więc pojechaliśmy do sklepu aby porównać te dwa modele i ewentualnie zwrócić ten co ja kupiłam i G kupiłby mi mojego faworyta. Jednak po wizycie w sklepie zdecydowaliśmy zatrzymać ten co ja kupiłam, gdyż różnica między nimi jest naprawdę niewielka a ten drugi kosztuje niemal 2 razy tyle. G będzie musiał pomyśleć nad innym prezentem ;-)
a co do makijazu i fryzury to w te upaly ja sobie tez odpuszczam

Więc postanowiłam rozłożyć sobie badania na dwa dni