reklama

Wieści od cieżarówek

Hej laseczki -ja tylko na chwilkę -padam na twarz... jesteśmy spakowane do szpitala -więc już lużnij na psyche;) nie żeby się coś działo ale zawsze to większy komfort wiedzieć że wszystko gotowe.

Ja chodzę wiecznie zmęczona i ospała... nie wiem co mi jest ale energii brak -więc grzecznie ide spać:)
Dobranoc

reklama
Koti ma termin ma 22.03. to może jeszcze się nie rozpakowała, ale się np. urządza. Toż to za chwilę przecież. No chyba, że maleństwo już ją urządza i nie ma czasu zajrzeć :) A ja czuję ruchy dzidzi!!! Chyba mała musiała zostać naświetlona, bo czuję ją wyraźnie, tzn. wyraźne bąbelki :)))

Hmmm... Nie za wielki brzusio? Kasikz na żywo go widać bardziej i każdy mi to mówi kto mnie tylko widzi, że już wyglądam na młoda mamusię :-)

TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTĘ! I czekam na dobre wieści :-) A zdjęcie jak najbardziej mile widziane :-)

Lilijanna teraz ja się będę martwić, że Ty czujesz a ja nie :-( Bo już sama nie wiem, ale to wczoraj to chyba były moje urojenia. Za bardzo bym już chciała coś czuć...

She no w końcu pokazałas sie :) brzuchol rosnie widze to bardzo dobrze :)

A ja jesuuu weszlam z rana na wage :((((( i patrze a tu od poczatku ciazy 10kg na plusie, boze jak moglo do tego dojsc ,niewiem ,nie jadlam duzo, kurde az zła jestem na siebie :(

Baby baby, i czego Wy panikujecie z tymi ruchami. Jestem tydzień do przodu w stosunku do Was i u mnie ciągle zdarzają się dni, że w brzuchu jest cisza, cisza i cisza ;-)

Dla mnie do tej pory te dziwa dziejące się w brzuchu są momentami tak abstrakcyjne, że ho ho - jakiś obcy tłucze mi się w środku ;-)

w pierwszym trymestrze grzecznie nie piłam kawy, a jak w boże narodzenie zaczęłam tak przestać nie mogę (taka słabizna z mlekiem, ale coś mnie ciągnie do niej) - może od wielkanocy znów będę grzeczna ;-)

wow, zrobiłam sobie próbnie taki suwaczek tęczowy, żeby zobaczyć czy to nadal 6 miesiąc i się okazało, że miesiąc 6 ale zostało mniej niż 100 dni, 99 ;-)

Ja mam zapisane ze od 27 tc zaczyna się siodmy:-)A mi zaraz wskoczy na 5, chyba od 18 tc.
Ruchy fajne i rzeczywiście mam inne niż w poprzedniej ciąży . teraz mam już takie jakby kopniaczki tylko malutkie bo dzidzia mała, a poprzednio na takie czekałam chyba do 22 tc.

Dzisiaj ide do lekarza ale dopiero na 21 : 15 wiec jeszcze cały dzień przede mną.Pewnie zdjecia nie będzie, bo pan dr nie będzie wiedział jak zrobic:-(

Przy okazji dziewczyny wszystkiego najlepszego:)
Agatko a ty nam odpoczywaj , póki jeszcze mozesz. Skoro organizm zmeczony , znaczy że trzeba odpocząć , moze chce nabrac sily na poród

Lilijanna super że czujesz ruchy:)

Ostatnia edycja:
Kasik trzymam kciuki za wizytę. She wszystko jest dobrze, maluda odpoczywa przed czwartkową obserwacją. Ewela kilogramy nie ważne, dzidzia ma się czuć dobrze, a kg zrzucisz. A może to tylko wody? Wstawiam zdjęcie mojej dzidzi :)))

Załączniki

• Skan_001.jpg
    Skan_001.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Lilianna córcia slodka

Ewela nie martw sie wagą. Zrzucisz. Ja tesz już sporo przytyłam,. Od dzisiaj ograniczam cukier i słodycze. Ale poza tym nie mam zamiaru sie głodzić. WIdocznie tak juz mam. ja mam juz5-6 kg na plusie. ALe poprzednio też tak miałam wiec nie panikuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry