reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Ja dziś tylko na chwilkę -lecimy z S na zakupy i jakąś pyszną kawkę:-) później szkoła rodzenia i już będzie ciemna noc:-(

Ewela no ale rwa to nic takiego -tzn boli jak diabli i moze spowodować że nie będziesz mogła chodzić ale -nikt nie powiedział ze to to. Ot może dzidzia na nerwach się położyła i uciska:tak:

Chorych snów ciąg dalszy -ale były takie dojechane że już mi się nawet nie chce o tym myśleć :confused2: jakby ktoś potrzebował scenariusza do filmu to sie polecam

Mały kangurek wczoraj rządził -jako że leży po prawej stronie i robi mi z tego boku bańkę postanowiłam Ją przechytrzyć (naiwna:confused2:), położyłam się na lewym boku i czekałam aż sobie spłynie.... zaparła się nogami, wbiła mi pupę w wątrobę i myślałam ze zdechnę -kłuło, bolało, szczypało, oddychać nie mogłam -i tak od 20 do 23 -oberwało się i małej i S...

Ech uciekam poczytać co na innych watkach
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dzionka:tak:

reklama
Oto więcej zdjęć Naszego kochanego Bartusia:-D

DSC02369.jpgDSC02372.jpgDSC02380.jpg

wasnie wrocilam od gina mały ma 20cm dugosci, waży 470gram i wszystko zdrowe, mam zdjecie,ale nie wyraźne,wiec nie bede go wrzucac. Moj mały słodziaszek :*

Ewela to super, że wizyta udana, maluda rośnie no i najważniejsze, że dzidzia zdrowa :-D
Mama Sówka synek prześliczny, a te usteczka jejciu :-)

Dziewczyny, czy to normalne, że w 2 trymestrze ma się objawy z 1? Tzn wymioty, mdłości, zawroty głowy i wstręt do wszystkiego co jest jedzeniem? Zaczynam się o siebie martwić... Cokolwiek zjem staje mi to w gardle...

She, w sumie niewiem,ale chyba normalne, ja zauwazyłam u sibie teraz,ze jak rano wstaje to miewam mdłosci, wiec spoko luzik. A kiedy masz wizyte u gina?

reklama
W poniedziałek idę zrobić posiew i zapiszę się do nowego gina, więc pewnie coś po 1 marca...

Do góry