reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka gratulacje!! niesamowite uczucie z tymi ruchami!!! ja to mam leniucha w brzuchu...ehhh.. a ten implast wygląda całkiem sympatycznie ze względu na dużą gondolę. Nrazie czytam, wybiorę się może w lipcu do jakiegoś dużego sklepu na oglądanie, a później decyzja :)

maruszka wielkie gratulacje!!! czekamy na fotki Krzysia :)

reklama
Maruszka - gratuluje syneczka, wszystkiego najlepszego dla Waszej rodzinki :-)
Ilonka - super, ze czujesz juz wyrazne ruchy coreczki. Uwielbiam te kopniaczki, nasza Niunia jest ostatnio super aktywna, od kilku dni to juz nie tylko czuje jak kopie ale widze jak mi brzuch podskakuje :-D
magnusik - moze sie jeszcze Twoje malenstwo uaktywnic. Nasza corcia tez byla dosc spokojna tak do 23-24tc a teraz nadrabia:tak:
Emy - z tymi piersiami to raczej nie jest normalne, ani ja ani zadna z moich kolezanek nie doczuwalysmy takiego bolu. Mam nadzieje, ze lekarz Ci juz cos na to doradzil. Daj znac jak sie czujesz. Pozdrawiam.

Co do wozkow to ja wlasnie tez teraz w tym samym temacie sie poruszam. Tu sa tak kosmiczne ceny, ze postanowilismy kupic wozek w Polsce. Po rekomendacji znajomych zastanawiamy sie nad Tako Warrior albo Princessa. Ale ten Bolder tez mi sie podoba.

Ostatnia edycja:
wiolka1982 dziękuję za troskę :-) niestety na mnie buraki nie działają. Zaopatrzyłam się w sokowirówkę i dziennie wpijałam szklankę własnoręcznie robionego soku, jednak hemoglobina ciągle spadała. Od dziś piję herbate z pokrzywy i na 21czerwca na wizyte kontrolną mam powtórzyć badania, więc z niecierpliwością czekam na rezultaty.Dam znak jak z tm badziewiem bedzie ;p
ilonko26 teściowa całego grilla siedziała napuszona i nic się nie odzywała, 3 lipca czeka mnie powtórka z rozrywki:wściekła/y:bo wtedy ja mam urodziny.
Maruszka-Gratuluję synusia:)
Co do wózków i różnorodnych zakupów, u mnie koncepcja uległa zminie o 180stopni, w czw dowiedziałam się, że bede miała synka, przez chwilę byłam ziemską mamą dziewczynki, teraz mam anielską córeczkę i uczę się nowej roli, jedyna rzecz jakiej jestem pewna to imię: na pewno chcemy Mikołaja.

Maruszka- gratulacje:)niech zdrowo rosnie
tymira- no kurcze z tą hemoglobina to masz nieciekawie.A co mówi lekarz?przeciez powinien ci cos dobrac odpowiedniego.
ilonka-gratuluje kopniaków.no ja mam je od kilku tygodni ale z dnia na dzien sa coraz mocniejsze.a mój pecherz to worek treningowy.
U mnie ok.dzis wizyta o 17.
A powiem Wam że ostatnimi czasy mam taka ochote na sex ze bez porządnego to nie zasnę.
A weekend to nawet rano bo nie moglam wytrzyma.dobrze ze maly spal jeszcze.

Karollcia trzymam kciuki za wizytę :) ja też mam cały czas ochotę, ale niestety mój mąż się uparł i nie chce jak twierdzi walić córce po głowie :/

Tymira, mam nadzieje, że wyniki sie poprawią, ja też ciekawa jestem moich bo idę za 2 tygodnie zrobić :) Co do zmiany płci, ja niby też już mocno jestem nastawiona na dziewczynkę, ale jak coś daję sobie jeszcze margines błędu, bo w tej kwestii to pewne będziemy po porodzie :)

Cati ma co brzuszek się unosić u ciebie, w końcu już jesteś w 29tc :) Mi jeszcze trochę przyjdzie poczekać :)

Magnusik u mnie też moja żabencja raz bardziej się uaktywnia raz mniej, mają jeszcze dzieciaki czas na porządne kopniaki :-)

Cati dzięki za pocieszenie. Ja na pierwszego kopniaka w ciągu dnia muszę czekać zwykle gdzieś do godz. 15. Na całe szczęście jutro usg, więc zobaczymy co tamu małego słychać.

a co do seksu... to kurcze karolcia zazdroszcze powera :) bo ja to jakoś tak nic. Kładę się wieczorem i spać mi się chce po prostu i tyle. Z rana to wstaje i śniadanie muszę zjeść od razu bo strasznie głodna jestem...ehhh...

magnusik-no ja mialam podobnie jak ty.Ze wieczoram sie kladalm i w minutke zasypialam a teraz od jakiegos czasu no nie zasne i tyle.
ilonko- jak masz ochote to bierz tego swojego i tyle.dziecko jest calkowice chronione.nic mu sie nie stanie oczywiscie ze nie masz zadnych przeciwwskazan do uprawiania seksu.

reklama
poczytałam na necie, że faktycznie pokrzywa daje dobre rezultaty w leczeniu anemii, więc magnusik będzie git, ale nie od razu pamiętaj :)

Karollcia jak on nie chce to niech żałuje :) jeszcze się przełamie :)

Do góry