reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
*Vanilia*, Fifka, Maron, Poroniona84, Renatka.wawa, Chouette82, Susi, Aguula, OlciaOlcia, Agulka :), Małgosia79, Sylcia007, Dee_ ogromne gratulacje z narodzin pociech. Niech Wam rosną zdrowo i przynoszą mnóstwo radości.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam w każdym bądź razie wszystkim rozpakowanym mamom serdecznie gratuluję :-)

hej chcialam sie pochwalic ze 12.02.12 o godz 21.30 urodzilam sn synka Kamilka :)
3110g, 53cm i 10pkt. od wczoraj jestesmy w domku wiec musze sie troche ogarnac i zorganiozowac
p.s. jak sie usuwa suwaczek?

gratulacje dla wszystkich nowo rozpakowanych mam, nie będę wymieniać pokolei, zeby żadnej nie ominąć, ale widzę, ze przez te pare dni sporo przybyło!!
wszystkiego najlepszego dla rodziców, Maluszków, starszego rodzeństwa (jeśli jest)!

reklama
Dziewczyny, którym nie gratulowałam ;-)to gratuluję :) Zdrówka dla dzieciątek :) a dla mamuś szybkiego dochodzenia do siebie :) (pogubiłam się już która się rozpakowała od poniedziałku :zawstydzona/y:)

Do góry