reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Rozalka naprawdę namawiam Ciebie na leczenie homeopatyczne tej skóry malucha:tak:
wczoraj bylismy na szczepieniach z Hubkiem (polio 2 dawka i tężec) - zniósł wszystko bardzo dzielnie, ale troszkę mu sie skóra pogorszyła na dłoniach:-(, ale dostał swój lek wiec pewnie jak wróce z pracy to juz bedzie lepiej :-)

nam dzis pediatra przepisała
krem elosone na suche liszaje na szyji
w ulotce jest nspisane ,ze przy azs tez sie ja stosuje i co najwazniejsze jest przeciwświadowo- przeciwzapalna no i ładnie natłuszcza
zapłaciłam 6zł cos tam

nam dzis pediatra przepisała
krem elosone na suche liszaje na szyji
w ulotce jest nspisane ,ze przy azs tez sie ja stosuje i co najwazniejsze jest przeciwświadowo- przeciwzapalna no i ładnie natłuszcza
zapłaciłam 6zł cos tam
Tez mam w domu tę masc,ale ona jest ze sterydami,wprawdzie mała ilość,ale jest.Przy jednorazowej wysypce sie sprawdza,ale u Kuby musiałabym częsciej stosować.A boje sie tych wszystkich skutków posterydowych.Choć przyznam sie,że jak mały miał zmiany pod kolanami,to mu posmarowałam kilka razy,no i zeszło.Na rączkach i buzi to sie boję.

My własnie z pogotowia wróciłyśmy...z 4 tygodniowego kaszelku i kataru zrobiła się gorączka....zapalenie krtani, gardła i oskrzeli....:baffled: chcieli Amelcie w szpitalu zatrzymać...ale sie nie zgodziłam:no: zlecono zastrzyki 2 razy dziennie z Zinacefu Nurofen i Eurespal..Biedulka ale się nakrzyczała...

o rany Oska współczuję i zdrówka życzę
my zastrzyki zinacef przerabialiśmy we wrześniu, ponoć strasznie bolesne są
mała mi się darła niesamowicie i później długo miała uraz do obcych, a o przebraniu jej przy kimś nie było mowy

teraz miała inne i duuużo lepiej je znosiła

reklama
My własnie z pogotowia wróciłyśmy...z 4 tygodniowego kaszelku i kataru zrobiła się gorączka....zapalenie krtani, gardła i oskrzeli....:baffled: chcieli Amelcie w szpitalu zatrzymać...ale sie nie zgodziłam:no: zlecono zastrzyki 2 razy dziennie z Zinacefu Nurofen i Eurespal..Biedulka ale się nakrzyczała...

:szok::szok::szok:

Duzo, duzo zdrowka dla Amelki. Oska, trzymajcie sie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry