Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mam w domu tę masc,ale ona jest ze sterydami,wprawdzie mała ilość,ale jest.Przy jednorazowej wysypce sie sprawdza,ale u Kuby musiałabym częsciej stosować.A boje sie tych wszystkich skutków posterydowych.Choć przyznam sie,że jak mały miał zmiany pod kolanami,to mu posmarowałam kilka razy,no i zeszło.Na rączkach i buzi to sie boję.nam dzis pediatra przepisała
krem elosone na suche liszaje na szyji
w ulotce jest nspisane ,ze przy azs tez sie ja stosuje i co najwazniejsze jest przeciwświadowo- przeciwzapalna no i ładnie natłuszcza
zapłaciłam 6zł cos tam
chcieli Amelcie w szpitalu zatrzymać...ale sie nie zgodziłam
zlecono zastrzyki 2 razy dziennie z Zinacefu Nurofen i Eurespal..Biedulka ale się nakrzyczała...My własnie z pogotowia wróciłyśmy...z 4 tygodniowego kaszelku i kataru zrobiła się gorączka....zapalenie krtani, gardła i oskrzeli....chcieli Amelcie w szpitalu zatrzymać...ale sie nie zgodziłam
zlecono zastrzyki 2 razy dziennie z Zinacefu Nurofen i Eurespal..Biedulka ale się nakrzyczała...