Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile razy dziennie można zapuszczac Mucofluid?Już po lekarzupłacz był..a po badaniu śmiech i wykradanie wszystkich zabawek z gabinetu
całe szczescie to chyba zwykłe przeziębienie
pije wapno bananowe, wit. C i na rozrzedzenie wydzieliny w nosku Mucofluid i Nasivin soft na noc.
Mam nadzieję że pomoże![]()

Amelka dostała 5 zastrzyków z Zinacefu i mieliśmy pokazać sie u pediatry w ośrodku zdrowia, zajechałyśmy i okazało się, że od 2 dni nie ma w ogóle pediatry 

i że maluszki bada dyrektor internista...który nie ma do tego dobrej sławy jako lekarz...no ale poszłyśmy bo miał przepisać kolejne zastrzyki...owszem zapisał ale o 4 więcej niż miał...czyli jeszcze 10 kłuć
...wykupiłyśmy..wróciłyśmy do przychodni żeby podać lek. Ciotka Amelki,która robi jej zastrzyki zdziwiła sie że tak dużo
i się zaniepokoiłam...poza tym, nie dał zlecenia czyli nie powinna leku podać
grrr..podała...ale postanowiłam udać sie jednak do pediatry prywatnie...i dobrze zrobiłam
okazało sie że zastrzyki są nie potrzebne i zapisała to samo w syropie + lacidofil + nasivin = hascosept..poszło prezszło 100 zł
no i jeszcze za zastrzyki które wykupiliśmy przeszło 30...ja oszaleje chyba 
;-)4 razyIle razy dziennie można zapuszczac Mucofluid?