reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie duchowe :happy2:
Amelka śpi w miare spokojnie...raz po raz sie budzi ale po chwili zasypia :tak:
mam nadzieje że choć troszke bedzie lepiej...

Niestety nas czeka jutro wizyta u pediatry,bo Konradek zagoraczkowal mi dzis 38 stopni.Innych objawow nie widze,siurek wyglada normalnie(ma stulejke)...Moze to byc od zeba,ale wole ,zeby go lekarz zobaczył.A w czwartek mial miec szczepienie na meningokoki:baffled:.

Już po lekarzu :baffled: płacz był..a po badaniu śmiech i wykradanie wszystkich zabawek z gabinetu :-D całe szczescie to chyba zwykłe przeziębienie :happy2: pije wapno bananowe, wit. C i na rozrzedzenie wydzieliny w nosku Mucofluid i Nasivin soft na noc.
Mam nadzieję że pomoże :tak:
Ile razy dziennie można zapuszczac Mucofluid?

My dzisiaj ale się nabiegałyśmy...i ile nerwów starciłyśmy :szok::baffled: Amelka dostała 5 zastrzyków z Zinacefu i mieliśmy pokazać sie u pediatry w ośrodku zdrowia, zajechałyśmy i okazało się, że od 2 dni nie ma w ogóle pediatry :confused::confused::szok: i że maluszki bada dyrektor internista...który nie ma do tego dobrej sławy jako lekarz...no ale poszłyśmy bo miał przepisać kolejne zastrzyki...owszem zapisał ale o 4 więcej niż miał...czyli jeszcze 10 kłuć:wściekła/y::szok:...wykupiłyśmy..wróciłyśmy do przychodni żeby podać lek. Ciotka Amelki,która robi jej zastrzyki zdziwiła sie że tak dużo :baffled: i się zaniepokoiłam...poza tym, nie dał zlecenia czyli nie powinna leku podać :no: grrr..podała...ale postanowiłam udać sie jednak do pediatry prywatnie...i dobrze zrobiłam :tak: okazało sie że zastrzyki są nie potrzebne i zapisała to samo w syropie + lacidofil + nasivin = hascosept..poszło prezszło 100 zł :baffled: no i jeszcze za zastrzyki które wykupiliśmy przeszło 30...ja oszaleje chyba :dry:
ale najważniejsze że dupkę uchroniłam od ukłuć :tak:;-)

po kontroli u latyngologa
USZY oki
za TO nos:no:
kataru nie ma
spuchnieta sluzówka nosa .jesli bedzie sie utrzymywac długo spowoduje ponownie zepalenie uchu:-(
dostalismy w syropie claritine
zakaz moczenia uszy przy kompieli JUZ NIGDDDDDDDDDDDY:-(:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry