reklama

Wizyty u pediatry

dobra irtasia podaj mi swoj adres a rano pojade do apteki kupie ci 3 opakowania i wysle poleconym piorytetem chyba ze chcesz cos jeszcze to smialo pisz a my sie dogadamy spoko najpierw nich dojdzie do ciebie paczka :-D:-D:-D bo nasza poczta to wiesz czasem nawala chociaz w moim miasteczku dziala na medal

koniecznie podaj mi dzis adres bo rano to roznie bywa z tym abym weszla na internet

czekamy na wiesci co z mała wiadomosc odebralam no problemo jutro dzialam :)

reklama
No tak mi szkoda tej malej,ze łzy mam w oczach...Super pomysł z ta wysylka.Moja pediatra tez daje to zawsze do antybiotyku:tak:,wiec sie Irtasia nie boj:no:.Na pewno malej nie zaszkodzi.Szkoda,ze nifuroksazyd jest na recepte,bo tez jest bardzo dobry:tak:.
Ciekawe,co tam powie lekarz:confused:.

No tak mi szkoda tej malej,ze łzy mam w oczach...Super pomysł z ta wysylka.Moja pediatra tez daje to zawsze do antybiotyku:tak:,wiec sie Irtasia nie boj:no:.Na pewno malej nie zaszkodzi.Szkoda,ze nifuroksazyd jest na recepte,bo tez jest bardzo dobry:tak:.
Ciekawe,co tam powie lekarz:confused:.
dam cos znac jak bede wiedziec

dziewczyny jesli wiecie co jeszcze dosłać Irtasi to piszcze dzis do 24 pozniej ide spac a rano wysle paczke z lekami wiec te ktore dobrze znaja sprawe piszcie

juz oslone wiem ze trzeba ale czy cos jeszcze??

Jedzie juz z powrotem Jenni prawdopodobnie wdal sie rota wirus i boli ja brzuszek i dali nam czopek jak jutro bedzie ten sam numer z placzem to do pediatry na badanie a poprawy z oskrzelami od wczoraj niema:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry