rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A ja z herbatką i jakoś przeszło.Normalnie rozrabialam z woda(chyba pol szklanki) i Konradowi samkowalo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja z herbatką i jakoś przeszło.Normalnie rozrabialam z woda(chyba pol szklanki) i Konradowi samkowalo![]()
mi pediatra powiedziała ze nifurokazyd nie wolno dawac z antybiotykiem ze za duze obciazenie dla tak małego żoładka ze pomoże ale malucha bedzie jeszcze gorzej bolał brzuchNo tak mi szkoda tej malej,ze łzy mam w oczach...Super pomysł z ta wysylka.Moja pediatra tez daje to zawsze do antybiotyku,wiec sie Irtasia nie boj
.Na pewno malej nie zaszkodzi.Szkoda,ze nifuroksazyd jest na recepte,bo tez jest bardzo dobry
.
Ciekawe,co tam powie lekarz.
a ja smecte z jedzeniem mieszałam chociaz lakcid chyba najlepszy jesli chodzi o podawanieA ja z herbatką i jakoś przeszło.

Nie spotkałam sie jeszcze z takim tłumaczeniem.Dwoje moich starszych dzieci to brało i zawsze pomagal.Brzuszek ich nie bolałmi pediatra powiedziała ze nifurokazyd nie wolno dawac z antybiotykiem ze za duze obciazenie dla tak małego żoładka ze pomoże ale malucha bedzie jeszcze gorzej bolał brzuch
.Trzymam kciuki za WAS Irtasia
my w domu juz jestesmy(ubłagałam)
sara juz po zastrzyku i tak przez kolejny tydzien:-(
bede sama dojezdzac na zastrzyki
ale tak bedzie lepiej
dodatkowo krople do ucha i reszta ta sama
a i zapomniałam ,ze juz jest znów zapalenie ucha czyli standardzik
gardło, nos, oko, ucho= stan zapalny![]()
o kurcze ale sie narobiło duzo duzo zdrówka dla SaryTrzymam kciuki za WAS Irtasia
my w domu juz jestesmy(ubłagałam)
sara juz po zastrzyku i tak przez kolejny tydzien:-(
bede sama dojezdzac na zastrzyki
ale tak bedzie lepiej
dodatkowo krople do ucha i reszta ta sama
a i zapomniałam ,ze juz jest znów zapalenie ucha czyli standardzik
gardło, nos, oko, ucho= stan zapalny![]()
ale razem z antybiotykiem? mi tez taki zestwa antybiotyk + nifurokazyd przepiosala kiedys lekarka na pogotowiu a jak poszlam na wizyte do swojej pediatry to natychmiast kazała to odstawic powiedziala ze za ciezkie na zoladek jestNie spotkałam sie jeszcze z takim tłumaczeniem.Dwoje moich starszych dzieci to brało i zawsze pomagal.Brzuszek ich nie bolał.