reklama

Wizyty u pediatry

reklama
No tak mi szkoda tej malej,ze łzy mam w oczach...Super pomysł z ta wysylka.Moja pediatra tez daje to zawsze do antybiotyku:tak:,wiec sie Irtasia nie boj:no:.Na pewno malej nie zaszkodzi.Szkoda,ze nifuroksazyd jest na recepte,bo tez jest bardzo dobry:tak:.
Ciekawe,co tam powie lekarz:confused:.
mi pediatra powiedziała ze nifurokazyd nie wolno dawac z antybiotykiem ze za duze obciazenie dla tak małego żoładka ze pomoże ale malucha bedzie jeszcze gorzej bolał brzuch

ja tez smecte rozrabialam z herbatką to sie podaje w małych ilosciach chyba jedna saszetka na 3 razy, więc moze by wypiła. Zobaczymy co sie dowiesz u pediatry.

Trzymam kciuki za WAS Irtasia

my w domu juz jestesmy(ubłagałam)
sara juz po zastrzyku i tak przez kolejny tydzien:-(
bede sama dojezdzac na zastrzyki:baffled::cool2:
ale tak bedzie lepiej
dodatkowo krople do ucha i reszta ta sama
a i zapomniałam ,ze juz jest znów zapalenie ucha czyli standardzik :sad:
gardło, nos, oko, ucho= stan zapalny:cool2:

mi pediatra powiedziała ze nifurokazyd nie wolno dawac z antybiotykiem ze za duze obciazenie dla tak małego żoładka ze pomoże ale malucha bedzie jeszcze gorzej bolał brzuch
Nie spotkałam sie jeszcze z takim tłumaczeniem.Dwoje moich starszych dzieci to brało i zawsze pomagal.Brzuszek ich nie bolał:szok:.

ale tak bedzie lepiej

O matko, Agusia u Ciebie tez niezla akcja. Trzymaj sie. Duzo zdrowka dla Sary. Mam nadzieje, ze mala nie bedzie mocno cierpiala i ze dzielnie wytrzyma zastrzyki.

reklama

ale tak bedzie lepiej
o kurcze ale sie narobiło duzo duzo zdrówka dla Sary

Nie spotkałam sie jeszcze z takim tłumaczeniem.Dwoje moich starszych dzieci to brało i zawsze pomagal.Brzuszek ich nie bolał:szok:.
ale razem z antybiotykiem? mi tez taki zestwa antybiotyk + nifurokazyd przepiosala kiedys lekarka na pogotowiu a jak poszlam na wizyte do swojej pediatry to natychmiast kazała to odstawic powiedziala ze za ciezkie na zoladek jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry