irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
zdrowka dla EmilkiEmilka przeziębiona leci jej z nosa ciurkiem i lekko pokaszluje.........tata zaraził![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdrowka dla EmilkiEmilka przeziębiona leci jej z nosa ciurkiem i lekko pokaszluje.........tata zaraził![]()

Też od nas.dużo zdrówka dla wszystkich maluszków![]()
my z Patrykiem tez tak za miesiąc wybierzemy sie na bilans i musze pomyśleć o zajęciach z logopedą bo nie wyraźnie mówii my życzymy szybkiego powrotu do zdrowia lutowym szkrabom
ja dzisiaj z Izką idę na bilans i szczepienie (meningokoki)... będzie ryk ...
Przyda mi sie do Chrisa ale gdzies w maju i tak pujde po skierowanie do logopedymadzia dobrze wubrać sie do specjalisty,ale puki co możesz w zabawie sama z Patrykiem ćwiczyć.
Fundacja MaMa - Praktyczne �wiczenia logopedyczne- artyku� Centrum Rozwoju Dziecka BEREK.

dzieku rozalka stronke juz zapisałam w zakładkach napewno sie przydamadzia dobrze wubrać sie do specjalisty,ale puki co możesz w zabawie sama z Patrykiem ćwiczyć.
Fundacja MaMa - Praktyczne �wiczenia logopedyczne- artyku� Centrum Rozwoju Dziecka BEREK.
Super Rozalka
A Oliwce za to coś powychodziło na buzi znowu, także nie wiem, czy nie jest uczulona na coś jeszcze oprócz mlekachyba, że to ten jogurt, którym robiłam prowokację tydzień temu jeszcze ją wysypuje
![]()
może coś właśnie takie ukryte ją uczula