Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jest mozliweA i jeszcze jedno,Ty Agusia pisałaś,że przez alergie kiedyś Sarcia była zaflegmiona,może to u nas podobnie,reakcja na całe jajko,jest to możliwe....?Bo zasugerowałam lekarce(niestety nie mojej do której chodze zazwyczaj)i mówiła,że to niemożliwe,ale jakoś mi sie to obiło o uszy....

)
to, że kaszel jest mokry, nie znaczy, że są oskrzela zajęte, ale oprócz nawilżania noska i zciągania kataru można opukiwać plecki, żeby nie usiadło na oskrzela i płuca. Ja kupiłam Pulmex baby - maść do nacierania, wcierałam w plecki na wysokości płuc oskrzeli oraz klatkę piersiową, a potem opukiwałam - dłoń musi być ułożona "w miseczkę", a dziecko w pionie, a nie ma leżąco. Do spania też warto ułożyć wysoko poduszki, nawet do pozycji półsiedzącej.Dokładnie tak u nas.Dziś znów poszłam na osłuchanie płuc i ....czyste...jest mozliwe
jest flegma i najczesciej OSKRZELA I PłUCA czyste;-)
FLEGMA spływa z nosa wiec dlatego kaszle po snie lub tez w trakcie reszta bez kaszlu;-)
jedyne co najwazniejsze w takim przypadku (zeby nie zeszło dalej ..nizej) sciagac wydzieline (nie sciagana doprowadzi do zapalenia ucha)
zakropic nos ....inchalowac cokoliwiek z tego i dopiero sciagac
gruszka,frida.................![]()

Dzięki za rady dziewczyny.Rozalka, Agusia ma racjęto, że kaszel jest mokry, nie znaczy, że są oskrzela zajęte, ale oprócz nawilżania noska i zciągania kataru można opukiwać plecki, żeby nie usiadło na oskrzela i płuca. Ja kupiłam Pulmex baby - maść do nacierania, wcierałam w plecki na wysokości płuc oskrzeli oraz klatkę piersiową, a potem opukiwałam - dłoń musi być ułożona "w miseczkę", a dziecko w pionie, a nie ma leżąco. Do spania też warto ułożyć wysoko poduszki, nawet do pozycji półsiedzącej.
Dzięki,teraz spokojnie śpi.Wiem jak ci ciezko niestety i jak Kubus sie pewnie meczy ale musisz to przetrwac
widoczne zmiany przychodza NAGLE z zaskoczenia prawie jak T;-):-)