reklama

Wizyty u pediatry

Bylam dzis z Jenni u lekarza i ma pechez na migdale i jest to infekcja wiusowa z ktora powinna sobie poradzic dostala tylko kropelki na gardlo i paracetamol goraczka 40 stopni jest nadal:baffled: a Jenni zmierzla jak nigdy:baffled:

reklama
zdrowka dla JENNI!!!!
u nas tez chyba jakies chorobsko bo noc straszna LAila plakala bardzo ostatecznie pomogl paracetamol, a tak to ma biegunke i katar....nie wiem czy wirus to czy zeby ktorych nie widac:confused::confused::confused: a na dodatek bierze antybiotyk na zatkany kanalik lzowy i cos mi sie wydaje ze to wzystko jakos z soba powiazane....

Biedna Lailusia :-( Zdrówka życzę.
U nas katar nadal, ale jak narazie nic więcej. Tylko z oczyszczaniem nosa jest koszmar, bo Oli jak widzi w moich rękach wodę morską lub fridę, to drze się i walczy jak lwica :baffled:

zdrowka dla JENNI!!!!
u nas tez chyba jakies chorobsko bo noc straszna LAila plakala bardzo ostatecznie pomogl paracetamol, a tak to ma biegunke i katar....nie wiem czy wirus to czy zeby ktorych nie widac:confused::confused::confused: a na dodatek bierze antybiotyk na zatkany kanalik lzowy i cos mi sie wydaje ze to wzystko jakos z soba powiazane....
Zdrowka dla Lailusi:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry