reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

a dostałam ciuszki i prałam jak leci. Poprasowałam przy okazji z córką miałam do 68 przygotowane i byłam szczęśliwa że tyle zrobiłam bo było łatwiej mi później.

reklama
Wreszcie mamy fotelik :-D co do prania to niby coś ogarnięte, ale podchodzę do tego jak pies do jeża. Zabrać się za to porządnie nie mogę, zawsze odłożenie tego na jutro jest bardziej atrakcyjne :p

Załączniki

• 20160705_200831.jpg
    20160705_200831.jpg
    444 KB · Wyświetleń: 135
Ja tez mam do 68 rozmiary poprane i poprasowane . Reszta strych bo podobnie jak u papercut nie ma gdzie trzymać. Jutro bede prasować białe oraz tetry i gotowa!!!

Ignaś 35 tc [emoji173]

Hehe ja tak zaczęłam pędzić bo mąż pojechał i się zaczęłam stresować. Wiecie żeby nie było że musi nagle szybko jechać bo rodze a w domu nic nie zrobione. Do piątku będę już całkowicie gotowa ale gdyby Mik nie jechał to bym była pewnie w lesie.

Ignaś 35 tc [emoji173]

mi to koleżanka nagadała że wg usg mam taką różnice, że duży brzuch. Potem upały i powiedziała że ona już ma wszystko zrobione to stwierdziłam że ja w lesie i muszę się wziąć Ona też ma na sierpnia termin na 21 :)

azamamew ja kupiłam taką przytulankę jak na zdjęciu :D Synek ma tygryska z tej samej firmy i jest niezniszczalny. A komplecik do wózka śliczny też masz :)

Załączniki

• teddykompaniet-diinglisar-zajac-maskotka-30-5-cm-b-iext11136206.jpg
    teddykompaniet-diinglisar-zajac-maskotka-30-5-cm-b-iext11136206.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 123
a ja dopiero dziś zaczęłam prac, muszę się szybko uwinac ze wszystkim, a jeszcze jesteśmy nie do końca przeprowadzeni podziwiam Was, że już macie tyle zrobione

reklama
Do góry