reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
peper jesli chodzi o wozek to jesli np nieliczy sie dla Cibie waga, czy rozm koszyka na zakupy tylko wozek ma wozic dziecko i juz to masz duze pole do popisu :) ja np musze niestety zwaracac uwage na wage i rozm koszyka, oprocz tego lubie miec duza bude, wys wozka tez jest wazna, bo jestesmy z mezem wysocy, duza gondola skoro dziecko prawie rok w niej spedzi i to najwazniejsze kryteria reszta to mile dodatki :)

Heromina - Ty muślisz, zę dziecko prawie rok spędzi w gondoli?? :-D hehe, raczej pół roku, może 7 miesięcy.
mój pierwszy półroczniak się już podciągał w gondoli i siedział sam, więc gondola była już niebezpieczna dla niego.
moja siositra urodziła 20 sierpnia ub roku i jej maluch też już przynajmniej z 1,5 miesiąca nie jeździ w gondoli.
czasem jej się zdarza wozić go wyjątkowo jeszcze w foteliu samochodowym, jak np w sklepie ostatnio byłyśmy, ale mały tez się już wkurza, zadziera głowę, bo nie widzi za dobrze i nie może się rozglądać

Wiesz co moj akurat dosyc dlugo jezdzil w gondoli, bo on byl nalogowym spiochem, natomiast kiedy tylko przesiadl sie do spacerowki to spacery byly koszmarem i dla niego i dla mnie. Jedno wielkie darcie sie, szarpanie, proby wyjscia. Nie wiem co mu nie pasowalo, ale tak jak w gondoli lazilismy godzinami tak w spacerowce 30min to byl max. No i tez nie chce przesiadac sie w trakcie zimy, poczekam do marca-kwietnia, ofc jesli mala bedzie dla odmiany ciekawa swiata i chetna do przesiadki to nie bedzie rady, ale zalozenie jest takie, ze dopiero w kwietniu zaczne robic podejscia do spacerowki

Kupilismy ten wózek wczoraj :-) bebetto silvia granatowy z białym stelazem. Dzwoniłam do producenta i przysla kuriera po stelaż żeby naprawić to blokowanie kółek :-) śliczny wózek :-) wenaa jeśli jesteś zainteresowana tym tako omega to napisz na priv :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

image.jpeg
image.jpeg
A to moje zdobycze, nie mogłam sie powstrzymać aby mieć trochę nowych rzeczy, resztę będę miała po córeczce :-)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    95,3 KB · Wyświetleń: 418
  • image.jpeg
    image.jpeg
    223,3 KB · Wyświetleń: 421
reklama
Do góry