reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
koleżanka dobrze poleciła.
jeżeli Ci się "widzi" i jesteś skłonna brać - bierz.
są dośc popularne z tego co zauważyłam i często chwalone. - chociaz kazdy slyszy to co chce i tyle ile mu wleci w ucho. fajnie, ze ma pompowane koła - chociaz skrętne zupelnie dla mnie się nie nadają, ale to indywidualna sprawa:) - mozna je chyba blokowac w tym wózku.

Ja osobiście bylabym sklonna do kupna takiego wózeczka.
Jednak jestem juz zakochana w innym , a zdrady nie toleruje;p

Ostatnia edycja:
Manta dzięki, tak koła można blokować no i te gratisy kuszą - w głównym wątku był poruszany temat leżaczka, który tutaj jest w cenie zestawu :-) mojemu mężusiowi też się podoba, ale jak oglądam te cuda proponowane przez dziewczyny to ten mi się wydaje taki 'zwyczajny' :-p

Perelandra -​ w tych czasach zwyczajność to skarb, ktorego osobiscie ja poszukuje na kazdym kroku:-)

ja nie mam zamiaru porównywać niczego mojego do propozycji innych ludzi. Gusta, guściki:-)
a zestaw jest ekstra;-))))

Wiecoe co do fotelika to ja nigdy nie wpielam go w stelaz tez z lenistwa. Bo jak juz jest w aucie zapiety to to odpinanie i przypinanie pasami to byl
Dla mnie dramat! A jak juz jedna reka wzielam fotelik to druga mi sie nie chcialo odpinac gondoli z stelaza i zabierac sam stelaz do auta - no niby jak jedna niesc klocka 6-8 kg ( bo tyle wazy z fotelikiem) a druga stelaz i pakowac jeszcze do auta! Wiec do lekarza tachalam sam fotelik a do sklepu sama gondole i fotelik w aucie.
Ja kupilam uzywane czesci do mojego chicco - fotelik ( super stan ) i gondole ( stan ok, ale jednak tak waskiej gondoli zadna firma nie ma, cala noc mi sie snila czy napewno tam zmieszcze mala:)). Troche mi zal ze nie nowy wozeczek :( moze jednak to sprobuje wszystko sprzedac i kupic nowy wozek :)

reklama
Do góry