reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
a u nas kaszka zadziałała i z 24 w nocy karmienie przesuneło się na 2.30 - 3.00 rano.
widocznie lubi też sobie pocmokać cyca
, niektóre maluchy uwielbiają mieć sutka w buzi
widocznie lubi też sobie pocmokać cyca

perla2212
Fanka BB :)
Kuleczko chyba tak wlasnie jest niestety... stracilam juz nadzieje na pospanie dluzej niz 2h! ale wytrzymalam juz prawie 8 miesiecy to wytrzymam jeszcze troszke! ;-)a u nas kaszka zadziałała i z 24 w nocy karmienie przesuneło się na 2.30 - 3.00 rano.
widocznie lubi też sobie pocmokać cyca, niektóre maluchy uwielbiają mieć sutka w buzi
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
wiem co to znaczy, bo u mnie Lena też sobie lubi miętościć sutka w buzi, ja go próbuje wyciągnać bo widzę że nie je, a on zassany i widzę jak się rozciąga
, a tu mała ciach i znów niby ssa (tylko abym nie wyciagała z buzi) 
...robią czasem biedne brodawki za smoczki

...robią czasem biedne brodawki za smoczki

perla2212
Fanka BB :)
wiem co to znaczy, bo u mnie Lena też sobie lubi miętościć sutka w buzi, ja go próbuje wyciągnać bo widzę że nie je, a on zassany i widzę jak się rozciąga, a tu mała ciach i znów niby ssa (tylko abym nie wyciagała z buzi)
...robią czasem biedne brodawki za smoczki![]()

mamjakty
styczniówka 2009
kupiłam mleczną kaszkę, dodałam tej zwykłej bezsmakowej, zjadła kilka łyżeczek, chyba muszę więcej dodać tej zwykłej a tej mlecznej może jedną łyżeczkę - popróbuję.
a dziś obiadek też nie zjedzony, kupiłam słoiczek bobovity gdzie była potrawka z indyka w owocowej nucie - myślałam, że jej posmakuje skoro są w nim owoce, ale jak tylko poczuła to juz zacisnęła wargi i koniec. jejku ja chyba oszaleję, nie wiem, co jej się porobiło :-( już początki wyglądały o niebo lepiej...

no nic, zobaczymy jak kolejne dni będa wyglądać, jeśli nie będzie poprawy to zacznę jakoś działać.
a co do cycania, to moja też czasem traktuje mego sutka jak smoczka :] zwłaszcza podczas pierwszej drzemki - bo wtedy kładę się z nią i też idę spać ;-)
a dziś obiadek też nie zjedzony, kupiłam słoiczek bobovity gdzie była potrawka z indyka w owocowej nucie - myślałam, że jej posmakuje skoro są w nim owoce, ale jak tylko poczuła to juz zacisnęła wargi i koniec. jejku ja chyba oszaleję, nie wiem, co jej się porobiło :-( już początki wyglądały o niebo lepiej...

no nic, zobaczymy jak kolejne dni będa wyglądać, jeśli nie będzie poprawy to zacznę jakoś działać.
a co do cycania, to moja też czasem traktuje mego sutka jak smoczka :] zwłaszcza podczas pierwszej drzemki - bo wtedy kładę się z nią i też idę spać ;-)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Mamjakty - skoro dla Oli te kaszki smakowe są za słodkie to może kup mleczną bezsmakowa na spróbowanie:
HOLLE!MLECZNA KASZKA JAGLANA 4m BEZGLUTENOWA 250 g (710473346) - Aukcje internetowe Allegro
MILUPA DELIKATNY GRYSIK NA MLECZKU PO 4M 250G NIEM (706253323) - Aukcje internetowe Allegro
MILUPA APTAMIL MLECZNY GRYSIK+ PREBIOTYKI BEZGLUTE (724693705) - Aukcje internetowe Allegro
ja miałam tą milupę i Skrzatowi smakowała - szczególnie z dodatkiem owoców :-)
u nas największym hitem kolacyjnym jest ta:
MILUPA BEZGLUTENOWA KASZKA DOBRANOC GRUSZKA 4M (720251501) - Aukcje internetowe Allegro
HOLLE!MLECZNA KASZKA JAGLANA 4m BEZGLUTENOWA 250 g (710473346) - Aukcje internetowe Allegro
MILUPA DELIKATNY GRYSIK NA MLECZKU PO 4M 250G NIEM (706253323) - Aukcje internetowe Allegro
MILUPA APTAMIL MLECZNY GRYSIK+ PREBIOTYKI BEZGLUTE (724693705) - Aukcje internetowe Allegro
MILUPA BEZGLUTENOWA KASZKA DOBRANOC GRUSZKA 4M (720251501) - Aukcje internetowe Allegro
Dobrze że o tym napisałaś....weszłam sobie na tego użytkownika i zamówiłam kaszki Humana na dobranoc z płatkami owsianymi - smak brzoskwinia i banan :-)Mamjakty - skoro dla Oli te kaszki smakowe są za słodkie to może kup mleczną bezsmakowa na spróbowanie:
Ponoć nie zawierają cukru...mam nadzieje bo te nasze polskie strasznie słodkie są...

reklama
Podziel się: