Moja Majeczka na sniadanko zwykle zjada jogurt( 160ml) z hippa nie zawsze cały , następnie zupkę i idzie spać . Po drzemce drugie danie - słoiczek (uwielbia królika), po obiedzie około 17 owocki i po kapieli 150 ml ( oczywiście nie zawsze zje całość )kaszki sinlac lub zbozowej. Dodam jeszcze ,że w nocy raz lub 2 cyca
, nie wiem ile tego nacyca:-).
W miedzyczasie cos tam skubnie od nas albo chrupka lub ciasteczko , generalnie za chlebkiem czy wedlinka nie przepada co mnie smuci bo byłoby dla mnie wygodniej
.
Kurcze ja to cały czas mam wrazenie ze ona malutko je....
, nie wiem ile tego nacyca:-).W miedzyczasie cos tam skubnie od nas albo chrupka lub ciasteczko , generalnie za chlebkiem czy wedlinka nie przepada co mnie smuci bo byłoby dla mnie wygodniej
.Kurcze ja to cały czas mam wrazenie ze ona malutko je....
śniadanie ok 7.00 bułka (dwie połówki) z serem lub wędlina lub jajecznicą + kakałko ok 120ml (od wielkiego święta zje kaszkę
) ok 10.00 coś na ząb (banan, kiwi, kanapka) Po drzemce ok 12.00 zupa potem spacerek i ok 14.00 reszta obiadu Między 17.00 a 18.00 podwieczorek - kisiel, sałatka owocowa, kanapka na słodko albo je kolejny obiad ze mną
20.00 210-250 ml sinlacu + przegryzajki przez cały dzień - owoce chrupki ciasteczka to co wyprosi od nas I jeszcze potrafi czasami się w nocy obudzić i wyciągnąć 150-180 ml mleka z kleikiem Ciekawe gdzi to się wszystko podziewa

Ale jak dam jej piętkę to zje praktycznie całą