Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aga na razie dzielnie czekam na kupę....
I kto by pomyślał jak zmeini się moje życie i moje potrzeby, bedzie kupka i będę szcześliwa![]()
aga na razie dzielnie czekam na kupę....
I kto by pomyślał jak zmeini się moje życie i moje potrzeby, bedzie kupka i będę szcześliwa![]()

może zamiast jabłka troszkę soku jakbłkowego? 
ha ha wiem coś na temat ilości kupki ,jak podaje czopek to schodzi wszystko z całego tygodnia i nie pachnie konwaliami ma to konsystencje musztardy ,a zazwyczaj to kupki są rzadkie ,a co myslisz na temat dokarmiani sztucznym ,żeby ta kupka zeszła ,już chyba to jabłko lepiej dać albo sok.Podaje też jej syrop na poprawa pracy jelit ale to za szybko żeby zaczął działać
:-(Pytam, bo nie wiem, czy wiesz, ale wywaru mięsnego nie podaje się dzieciom tak wcześnie wg schematów, za bardzo obciąża nerki. Najpierw tylko wywary warzywne, potem mięso bez wywaru i dopiero (gdzieś koło 9 miesiąca chyba?) mięso z wywarem...
Lekarz Ci tak zalecił czy Ty sama tak robisz? Nie zrozum mnie źle, nie czepiam się ;-) tylko pytam z ciekawości.![]()
ha ha wiem coś na temat ilości kupki ,jak podaje czopek to schodzi wszystko z całego tygodnia i nie pachnie konwaliami ma to konsystencje musztardy ,a zazwyczaj to kupki są rzadkie ,a co myslisz na temat dokarmiani sztucznym ,żeby ta kupka zeszła ,już chyba to jabłko lepiej dać albo sok.Podaje też jej syrop na poprawa pracy jelit ale to za szybko żeby zaczął działać