reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

justysia przykro mi na 1fazie SB nie można jeść chleba:eek: ja też mam problem ze śniadaniami bo zazwyczaj człowiek zapycha się chlebem z rana:tak:

reklama
Beata ty cos o tym wczoraj mowilas? Ale ty tego nie bralas?
No ale pochwal sie lepiej kobietom ile schudlas to je napewno zmotywuje!!!!!!!Dziewczyny widzialam wczoraj Beate i ho ho ho!!!
No a co do rozmiaru to zgadzam sie ja moge pomazyc o 40...chociaz kiedys nosilm 38 ..

To wlasnie to ale doczytalam ze jednak nie wskazanie kobietom w ciazy i karmiacym matkom.....A ja nie bralam tego. Za tydzien lece to chce sobie to kupic. ...A ile schudlam....? Przed powrotem do Irl wychodzilo ze 14kg ale cos jescze ni tu zeszlo od tego czasu wiec pewnie z 16 kg bedzie. Dokladnie nie wiem bo mam tu niedokladna wage. W pzyszlym tygodniu powiem dokladnie jak sie zwaze w PL u mamy...;-)....no ale jeszcze pare kilosow by sie przydalo....:tak:

niu beakta szacun :tak::tak:ale poleciałaś:szok: a jakim to sposobem uzyskałaś?

gastone ja mam w szafie jeszcze z Polski ciuchy rozm M i po porodowe rozm 18:-D:-D:-D pojechałam, że hej:-D:-D

reklama
Do góry