reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

to powodzenia dziewczyny;-)
ja musialam zawiesic diete niestety, mialam wielkie ambicje schudniecia jednak fakt ze wypadaj mi wlosy mnie ptrzestraszyl, nie wiem czy to po ciazy czy dieta czy to i to ale w tej sytuacji pozbawianie sie owocow itp chyba przegiecie, zaczelam jesc ze dwa owoce dziennie, warzywa codziennie, owsianka no i zobacze jak to bedzie.....nie zaczynam wszyskiego jesc ale dukan to jednak nie jest....
ech a do wakacji mialam byc chuda;-)

pozdrawiam was i bede tu zagladac
buska

reklama
dzieńdoberek
jagoda nie smutaj się schudniesz w swoim czasie:tak::tak:, rzeczywiście 3 mies po porodzie to chyba za szybko na taka restrykcyjną dietę, twoja wydaje się dużo zdrowsza:tak: dołóż sobie jakieś ćwiczenia cardio i będzie spoko:tak::tak:
mówi się , że w ciąży tyjesz 9miesięcy, więc trzeba sobie dać też 9 na wrócenie do formy, tylko "gwiazdy" chudną w dwa tygodnie:szok: ale my nie mamy takich możliwości:eek::-D:-D

A tutaj cisza jak makiem zasiał ... :-(
U mnie totalny zastój przez kobiece dni ale dzisiaj zaczynam P i mam nadzieję, że coś się ruszy.

hejo babki a ja poszalałaaaaaam w weekend :zawstydzona/y: jak prosię:baffled:
ale od dzisiaj wracam na dobrą drogę:-D chyba dołożę jeszcze jedną zumbę w tym tyg:szok:

a przed @ to bym konia z kopytami zjadła ....

Mr.Marple Ty musisz miec jakiegos straznika chyba:-Dja Ci tu dopinguje,coby motywacje miec po porodzie bo my w zblizonym wieku jestesmy hahahaha a wiem ,ze to latwe nie jest....organizm sie broni rekami i nogami i nie chce i oddac tych kilosow:wściekła/y:
no ale mimo wszystko wytrwalosci,silnej woli i powodzenia!!!!!!

Mr.Marple Ty musisz miec jakiegos straznika chyba:-Dja Ci tu dopinguje,coby motywacje miec po porodzie bo my w zblizonym wieku jestesmy hahahaha a wiem ,ze to latwe nie jest....organizm sie broni rekami i nogami i nie chce i oddac tych kilosow:wściekła/y:
no ale mimo wszystko wytrwalosci,silnej woli i powodzenia!!!!!!

aga no mój to walczy jak wygłodzone smoczysko :szok::-D:-D na razie schudłam ok 13 kg ale jeszcze mam do zwalczenia jakieś 7:szok::szok: a później utrwalanie wagi:cool:
a co do wpadek to cóż, nie samą dietą człowiek żyje:-D:-D czasem trzeba sobie odpuścić i po prostu milo spędzić czas:-D:-D a później wrócić na odpowiednie tory:tak:
ale wdzięcznam za wsparcie:tak::tak::tak:jak nie wiem co...

Ostatnia edycja:
Mr.Marple ja Cie tu dopingowac bede i moze do Was dolaczyc,bom diete cukrzycowa mam:wściekła/y:wiec jakby nie patrzec wyrzeczen tyyyyyle przede mna ,ze az myslec o tym nie chce:-(no ale biore sie do roboty od jutra,bo musze kontrolowac cukier 7 razy dziennie:tak:
tak wiec moze zrzucic nic nie zrzuce ,bo dzidzia rosnie ,ale wsparcie mile widziane:)

ło matko aga ależ cię przycisnęli :szok::szok: a dieta jak ma wyglądać? został ci tylko suchy chleb?:confused:;-) trzym się kobito :tak:jakby mało było nosić brzuchol i jeszcze cierpieć na diecie:nerd:

reklama
taaaaa chleb:-D
sniadanie to najwyzej kromka chleba razowego,wedliny praktycznie tylko chude,do obiadu warzywanajlepiej na parze,mieso(drob) lub ryba( zadnych panierek,smazenia i cudowania) owoce to tylko np.jedna brzoskwinia,maly banan,do obiadu najzyzej 2 male ziemniaki,lub 2 lyzki (stolowe)brazowego ryzu lub makaronu,zadnych slodyczy,cukru,napojow slodzonych,zadnych sokow( ewentualnie wycisniety owoc ale trzeba przestrzegac porcji czyli nie przekroczyc 5 lacznie z warzywami i owocami),mleko i przetwory mleczne tylko 0 procent cukru i 0 procent tluszczu( norma to 250 ml mleka odltuszczonego lub jeden maly jogurt) nooooooo i takie tam...........generalnie wkurzajaca bo trzeba jesc okolo 6 malych porcji dziennie co jak dla mnie nie jest latwe ale trzeba dbac by poziom cukru nie byl a ni za niski ani za wysoki........
to se popisalam:-D

Do góry