reklama

Wracamy do wagi

reklama
Icak super, gratuluję:) Ja też już chcę zobaczyć 6 z przodu! Ale w ciuchy sprzed ciąży w większości się mieszczę tylko ten flak na brzuchu mnie dobija...

Czy wy taż chudniecie tak skokowo? U mnie przez dwa tygodnie nic nie rusza a potem nagle 2kg w dół i tak ciągle.

u mnie waga stanęła prawie w miejscu, spada tak powoli, że plakać się chce! czekam jak na zbawienie na tą 6 z przodu a tu stale wskazuje 70 kg :-(. W karcie ciązy pierwszy pomiar mam 62 kg więc jeszcze 8 kg :-(. W ciuchy sprzed ciąży nie wchodzę :-(, wszystkie spodnie leżą w szafie. Ale ja w sumie przytyłam prawie 25 kg!!!

Doris takie przestoje u mnie normalne są. Ostatnio przez trzy tygodnie nie ruszyło nic a nagle z dnia na dzień waga pokazała 2kg mniej i tak zostało na kolejne dwa tygodnie. I tak już pięknie schudłaś, 17 kg to super wynik! Wiem doskonale, że chciałoby się szybciej chudnąć... damy radę! Ja chcę zrzucić jeszcze co najmniej 10.

trasia, doris na pewno niedługo uda się zrzucić jeszcze pare kg, mocno trzymam &&&&&&&&&&&&

U mnie kolejny kg mniej, od urodzenia już -21kg, czyli 7kg mniej niż przed ciążą :szok: a wszystko przez dietę cycowo-kolkową, oby udało się to utrzymac potem, zapewne będzie jojo :sorry:
Ale musze zrobić nowe wyniki, bo lekarz podejrzewa anemię :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Doris ja mam dokładnia taki sam problem,na karcie ciąży na początku maiłam 62 a dzień przed porodem 82:szok: teraz waga ciągle na 70 lub 69 i ani drgnie niżej.

doris swietny wynik. Ja w ciazy doszlam do 77 kg, a mimo to dalej mam 70 i to i tak mniej niz jeszcze tydzien temu kiedy to wazylam 72.
dubeltowka to identycznie jak u mnie 6 kg do wagi sprzed ciazy i 9 do wymazonej. trzybam za nas obie kciuki&&&&&&&.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry