Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dupinkę smarujemy Sudocremem przy każdej zmianie pieluszki, jakoś tak nam w nawyk weszło
A buziunie myjemy solą fizjologiczną po kąpieli i w ciągu dnia mokrymi chusteczkami jak się uświni
My tez myjemy b uziunie przy kąpieli,a w ciągu dnia nawilżaną chusteczką.Mai tez nie wybudzam jak śpi....bo później zła,czekam jak sama się obudzi,przeważnie jak zrobi kupę to słychać i nie ma wątpliwości Małej księzniczce przeszkadza ze coś sie przylepia chyba i jest ryk nie z tej ziemi...więc wiemy ze pieluszka
Ja pupkę smaruję sudocremem na zmianę z kremem na odparzenia hipp fajną ma konsystencję-jak kremik czy balsam,Na noc zawsze sudokremem smaruję.
U nas się okazało, że Wojtek ma uczulenie na proszek lub płyn do płukania tkanin. Wyprałam jednego bodziaka z naszymi rzeczami "na próbę" i dziś mamy czerwoną wysypkę na karku, brzuszku, ramionach... Wyszło jednak na to, że nie ma co eksperymentować...
ulkan eksperymentować trzeba bo nigdy nic nie zmienisz, tylko może to dla niego było za wcześnie. Przecież nie będziesz zawsze prała ubranek osobno, prasowała itp. Ja poczekam tak do 6mcy i wtedy bede z naszymi prać.
Tak samo z jedzeniem dziecku coś nie posmakuje to trzeba próbować dalej
my buzię i pupę myjemy przegotowaną wodą, chusteczki nawilzone tylko w nocy i na wyjście, a smarujemy maścią z witaminą A i nic się na pupie nie dzieje :-)