Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mada78 pisze:Nie wiem czy to jest to samo ale odebrałam wczoraj wyniki badań (idę z nimi jutro do lekarza) i jest takie badanie "glukoza we krwii" wynik-80 normy 70-110 czy to jest to samo bo też coś o glukozie a ja tylko krew oddawałam nic nie piłam wczesniej.
Też o tym pomyslałam, tylko jeżeli to były poronienia naturalne w 5,6,7 czy nawet 8 tygodniu, gdzie wszystko samo się wyczyściło to ok, ale co z utratą ciąży później, kiedy wymagany jest zabieg i gdzie teraz takich poronień jest najwięcej, gdzie bardzo często płód ma wadę serca itp. :-[Joaś pisze:K@si@ prawda jest taka, ze kiedys tez tracily ciaze, ale nie bylo zadnych testow paskowych i zadna nie wiedziala nawet, ze jest w ciazy.Czesto szla do ginekologa jak byla w 3 miesiacu ciazy. Po prostu okres sie spoznil i dlatego byl bardziej bolesny i obfity. Nie wspomne o braku usg itd. A teraz dzien sie opoznie robimy test, potem za dwa dni kwawienie i tragedia, ze ciaza stracona, a przeciez organizm jest madry, prowadzi naturalna selekcje. Wiem cos o tym bo sama stracilam ciaze. A jak widac wszystko potem u mnie bylo dobrze, mam dwie rozrabiaki i teraz 3 do kompletu.
mada78 pisze:A mi cholera nie dał na glukoze taką do picia , powiedział że to co zrobiłam to właśnie badanie na cukier,
sandra1982 pisze:Leyna, nie mam pojecia jak rozszyfrowac Twoje wynikiSzukalas w internecie co oznaczaja?