reklama
Hejka! ja dzis robiłam badania na obciąznie glukozą..wypiłam to świństwo jednym ciurkiem i jakos poszło ale za to miałam małą awanture w przychodni..bo jak wiadomo krew pobieraja po godzinie ponownie a , ze mieszkam obok przychodni to nie siedziałam na poczekalni tylko przyszłam po godzinie i wchodze bez kolejki bo tak mia nawet pielęgniarka kazała...jak mi koles jakis z morda nie wyskoczy( w moim wieku dodam na oko), ze jak ja śmiem wpychac sie bez kolejki..ale na szczescie pielegniarki opierniczyły kolesia i siadł cicho na dupie...ludzie to mają nasrane...pozdrawiam!
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No i jak Jagaa wyniki?? A takiego kolesia to bym w dupe kopnela!! Co, nie widzi, ze kobieta w ciazy???? Dupek! Jestem ostatnio strasznie nerwowa i zle nastawiona do otoczenia 
Jutro sie Sandra okaze bo dopiero jutro bedą wyniki..mam nadzieje ,ze beda ok ...a co do tego goscia to jzu wczesniej mnie pielegniarka uprzedzała ze beda problemy i ze napewno bedzie afera jak wejde..bo sie zawsze ludzie pultają..ale ja tez nie raz przepuszczałam stare babcie w kolejce i jakos zyje..tylko ten jakis młody i narwany był....
G
Gosik
Gość
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Ja też dzisiaj miałam badanie na obciążenie glukozą. Nie było tak źle. Wypiłam bez bólu, tylko po godzinie zrobiło mi sie słabo. Jeszcze sie dziwnie czuję, chociaż zjadłam trzy kanapki i jabłko
Jakoś słabo dzisiaj spałam i chyba się zdrzemnę teraz. Wyniki będę miała po 14-tej. Pozdrawiam 
dominique.p
Fanka BB :)
Cholera, moja kolejna morfologia prawie identyczna jak poprzednia. Tylko troszkę się podniósł poziom hemoglobiny, hematokrytu i czerwonych krwinek, no i leukocytów mam więcej. Moje małe wampirzątko dalej krew ze mnie wysysa 
Dostałam skierowanie na obciążenie 50g glukozy i idę w przyszłym tygodniu na badanie.
Dostałam skierowanie na obciążenie 50g glukozy i idę w przyszłym tygodniu na badanie.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Oj, jestem ciekawa czy to zazywanie Sorbiferu cos pomoglo na moja hemoglobine...Dowiem sie za jakies 3 tyg., bo kolejna wizyte u ginek. mam na 17-go, ale musze o tydzien przesunac, bo mam obrone w ten dzien, a ona prywatnie przyjmuje w srody i poniedzialki.
Dominique, wazne, ze chociaz troszke podniosl sie poziom krwinek, gorzej jakby caly czas hemoglobina spadala.
Dominique, wazne, ze chociaz troszke podniosl sie poziom krwinek, gorzej jakby caly czas hemoglobina spadala.
dominique nie przejmuj się tak bardzo tymi wynikami. ja żrę to żelazo a wyniki ani drgną. chyba musimy się z tym pogodzić, że do końca ciąży niewiele się poprawi. najważniejsze, żeby się nie pogarszało i że dzieciaczki zdrowo się rozwijają. a że wyssą troszkę krwi z mamusi... cóż... taki już nas los 
reklama