reklama
Wiecie co, ja za każda wizytą robie morfologie, mocz i cukier i ostatnio zapytałam dlaczego nie da mi skierowanie na obciążenie glukozą a on na to że cukier we krwii mam idealny a obciążenie robi sie jak jest cos nie tak z cukrem przy normalnym badaniu, i teraz nie wiem czy męczyc go o to obciążenie czy dać spokój :
. Bo reszta wyników tez dobra 
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, ja tez nie dostalam skierowania na test obciazenia glukoza, tylko znowu mam zrobic poziom cukru we krwi - przy normalnym badaniu krwi dodatkowo. Hmmm, sama nie wiem czemu wszystkie inne dostaja, a my akurat nie??
sandra1982
Ja sie zapytam w czwartek jak bede w labolatorium na badaniu krwi i moczu...
Bo ta glukoza nie daje mi spokoju 
dominique.p
Fanka BB :)
Na obciążenie glukozą trzeba mieć pisemne i podstemplowane skierowanie od lekarza. Mnie ostatnio nie chciały zrobić, jak juz pisalam, bo nie miałam pieczątki. Sandra, poproś swoją gin, żeby Ci wystawiła.
reklama
sandra1982
Dominique, a to badanie jest na 100% konieczne i kazda z nas musi je wykonac??
Wiem, wiem, ze musi byc skierowanie od lekarza. Chce sie tylko zapytac przy okazji tych z labolatorium czy kazda kobieta w ciazy MUSI je miec zrobione
Wiem, wiem, ze musi byc skierowanie od lekarza. Chce sie tylko zapytac przy okazji tych z labolatorium czy kazda kobieta w ciazy MUSI je miec zrobione