Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiecie co, ja za każda wizytą robie morfologie, mocz i cukier i ostatnio zapytałam dlaczego nie da mi skierowanie na obciążenie glukozą a on na to że cukier we krwii mam idealny a obciążenie robi sie jak jest cos nie tak z cukrem przy normalnym badaniu, i teraz nie wiem czy męczyc go o to obciążenie czy dać spokój :. Bo reszta wyników tez dobra
Mada, ja tez nie dostalam skierowania na test obciazenia glukoza, tylko znowu mam zrobic poziom cukru we krwi - przy normalnym badaniu krwi dodatkowo. Hmmm, sama nie wiem czemu wszystkie inne dostaja, a my akurat nie??
Na obciążenie glukozą trzeba mieć pisemne i podstemplowane skierowanie od lekarza. Mnie ostatnio nie chciały zrobić, jak juz pisalam, bo nie miałam pieczątki. Sandra, poproś swoją gin, żeby Ci wystawiła.
Dominique, a to badanie jest na 100% konieczne i kazda z nas musi je wykonac??
Wiem, wiem, ze musi byc skierowanie od lekarza. Chce sie tylko zapytac przy okazji tych z labolatorium czy kazda kobieta w ciazy MUSI je miec zrobione