reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań mamuś

reklama
dominique to super, że wyniki się poprawiły :) nie są idealne, ale najważniejsze że ciut do góry a nie znów w dół

u mnie też lekka poprawa, aczkolwiek nadal mało i cały czas żelazo łykam

Wiecie co, ja za każda wizytą robie morfologie, mocz i cukier i ostatnio zapytałam dlaczego nie da mi skierowanie na obciążenie glukozą a on na to że cukier we krwii mam idealny a obciążenie robi sie jak jest cos nie tak z cukrem przy normalnym badaniu, i teraz nie wiem czy męczyc go o to obciążenie czy dać spokój ::). Bo reszta wyników tez dobra :)

hmm Mada no niewiem ja tam cukier tez miałam dobry a mimo to kazał mi zrobic badanie na obciązenie glukozą...

Ja też cukier na czczo miałam idealny, a po glukozie za pierwszym razem spaleanie go nie wyszło tak jak trzeba, więc chyba to badanie jest potrzebne.

Mada, ja tez nie dostalam skierowania na test obciazenia glukoza, tylko znowu mam zrobic poziom cukru we krwi - przy normalnym badaniu krwi dodatkowo. Hmmm, sama nie wiem czemu wszystkie inne dostaja, a my akurat nie??

Ja sie zapytam w czwartek jak bede w labolatorium na badaniu krwi i moczu...:) Bo ta glukoza nie daje mi spokoju ;)

Na obciążenie glukozą trzeba mieć pisemne i podstemplowane skierowanie od lekarza. Mnie ostatnio nie chciały zrobić, jak juz pisalam, bo nie miałam pieczątki. Sandra, poproś swoją gin, żeby Ci wystawiła.

reklama
Dominique, a to badanie jest na 100% konieczne i kazda z nas musi je wykonac??
Wiem, wiem, ze musi byc skierowanie od lekarza. Chce sie tylko zapytac przy okazji tych z labolatorium czy kazda kobieta w ciazy MUSI je miec zrobione :)

Do góry