Frutisku kochany, Urosept to chyba kążda z nas brała w ciąży , u mnie było chyba zapobiegawczo bo moim zdaniem nic sie nie działo a gin i tak kazał brać bo zapalenie pęcherza w czasie ciąży może bardzo skomplikowac sprawe, globulki też aplikowałam na początku. Nic się nie martw i tzrymaj się zaleceń ,lekarza, on napewno lepiej wie niz sąsiadka czy my :-[
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja na szczescie jak juz moj lekarz raczy mi dac skierowanie na jakiekolwiek badania, to wyniki mam idealne. Przynajmniej tak mi mowi i polozna i lekarz, a czy im wierzyc... Chyba tak, chociaz jestem moim doktorkiem nieco zawiedziona po ostatnich tygodniach... Jutro ide w odwiedziny i mam nadzieje, ze zajrzy w koncu w ten moj dolny przybytek zeby sprawdzic, czy wszystko jest ok, w koncu nie raczyl tego zrobic juz dobre dwa miechy...
jak to karoo? Twój lekarz Cię nie bada?? dziwne... ja podczas każdej wizyty obowiązkowo zaliczam fotelik, sama raczej bym sobie nie wymacała czy z szyjką jest wszystko ok...
kurcze, przecież badanie ginekologiczne to podstawa w ciąży...
kurcze, przecież badanie ginekologiczne to podstawa w ciąży...
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Haha 
Moj lekarz chyba tak nie uwaza, co wizyta slysze, ze badanie mi zrobi przy nastepnej wizycie. Taka czuje w tej chwili do niego o to wszystko uraze, ze nawet nie rozmawiam juz z nim jak nie musze... Poki co juz jestem spozniona na wizyte, bo powinnam byc w poniedzialek, a ide jutro, ale juz mam to w dupie... Jesli mnie jutro nie zbada i nie da skierowania na USG, to zabieram moja karte i przenosze sie gdzie indziej. Moja cierpliwosc sie skonczyla.
Moj lekarz chyba tak nie uwaza, co wizyta slysze, ze badanie mi zrobi przy nastepnej wizycie. Taka czuje w tej chwili do niego o to wszystko uraze, ze nawet nie rozmawiam juz z nim jak nie musze... Poki co juz jestem spozniona na wizyte, bo powinnam byc w poniedzialek, a ide jutro, ale juz mam to w dupie... Jesli mnie jutro nie zbada i nie da skierowania na USG, to zabieram moja karte i przenosze sie gdzie indziej. Moja cierpliwosc sie skonczyla.
dominique.p
Fanka BB :)
karoo, zmień tego lekarza! Koniecznie! Co to w ogóle za konował? Szkoda Twoich nerwów, a poza tym co, po twarzy pozna, że Ci się szyjka skróciła albo coś w tym rodzaju? Jesu... :
:
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Po twarzy...
Musialby lkuzwa najpierw na mnie spojrzec...
Ale wiecie co, to jest dziwne, bylam z niego naprawde zadowolona... Wszystkim sie przejmowal na poczatku, dawal skierowania, badal, czasem nawet co dwa tygodnie, mialam do niego telefon i moglam dzwonic o kazdej porze, a teraz... Jakby to zupelnie inny czlowiek tam siedzial... Nie wiem, co sie porobilo... Zobaczymy jutro.
Musialby lkuzwa najpierw na mnie spojrzec...
Ale wiecie co, to jest dziwne, bylam z niego naprawde zadowolona... Wszystkim sie przejmowal na poczatku, dawal skierowania, badal, czasem nawet co dwa tygodnie, mialam do niego telefon i moglam dzwonic o kazdej porze, a teraz... Jakby to zupelnie inny czlowiek tam siedzial... Nie wiem, co sie porobilo... Zobaczymy jutro.
Karoo, rece mi opadły, jak to Cie nie bada???
aż cholera nie wiem co napisac ale najchętniej to bym Cię opieprzyła że go jeszcze nie zmieniłaś, bier jutro karte i zmieniaj jak najszybciej, może liczył na to "coś" ale żeby nie zbadac przez dwa miesiace
nie mam słów!!!
a jak nie chcesz zmieniac to mów za każdym razem że Cię cos boli, poprostu wymyslaj , niech sie weźmie do roboty!!!wtedy i cie zbada i dostaniesz w końcu skierowanie na usg !!! PARANOJA
aż cholera nie wiem co napisac ale najchętniej to bym Cię opieprzyła że go jeszcze nie zmieniłaś, bier jutro karte i zmieniaj jak najszybciej, może liczył na to "coś" ale żeby nie zbadac przez dwa miesiace
a jak nie chcesz zmieniac to mów za każdym razem że Cię cos boli, poprostu wymyslaj , niech sie weźmie do roboty!!!wtedy i cie zbada i dostaniesz w końcu skierowanie na usg !!! PARANOJA
reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a