reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA DLA MALUSZKA

My zamierzamy poczynić wielkie zakupy po Świętach jak wrócimy od moich rodziców i mojego brata...bo jeszcze 14.04 mioja chrześniaczka ma 2 latka i znowu wydatek ale już sprawiłam jej prezencik...
959127270kn.jpg

9591272718va.jpg

9591272721tk.jpg

a poza tym żyję nadzieją,że wrócę do Elbląga już bez gipsu i wezmę się do rehabilitacji... :)

reklama
mi sie podobaja baranki na groszkowym tle :D
taki wesoly kolorek, a cena chyba przyzwoita, szczegolnie ze to posciel i poszewki i ochraniacz i moskitiera!
mi szczegolnie to ostatnie chodzi po glowie ze wzgledu na rozmiary i zacieklosc tutejszych okazow komarow hehe

A ja juz jutro uderzam na duze zakupy hurra !!!
Czekam tez na paczke ze sklepu internetowego http://www.babystyle.pl/ , na posciel , laktator Avent i majtki Hartman z allegro oraz spodnie z Bebefieldu, juz sie nie moge doczekac :D !!!
Jutro tez łozeczko z materacykiem ,zamawiam komode i pakuje torbe do szpitala, oby bylo slonecznie i pieknie tak jak dzis bo mam kilka sklepow do ktorych musze wpasc ;D

Ja za komplet poscieli z wypełnieniem dalam jakoś jak dobrze pamietam 140 zł ( zdjecie zamiesciłam - bodajże w szalenstwach zakupowych?:- tam tez podałam link na str gdzie dokonałam zakupu - Pościel kupiłam bezpośrednio od producenta na allegro - od waldi-n (jakoś tak)

a wczoraj kupiliśmy buteleczke firmy nuk (mimo, iż bedę karmiła piersią- o ile mi sie - nam to uda:)- mocno wierzymy i bardzo chcemy!-by tak było..no, ale buteleczka przesłodka - i smoczek uspokajający gratis - :)
a i w sobote zamierzamy malować mały pokoik (poki co i tak dzidzia bedzie spać z nami..no, ale odświeżymy i ten drugi) i jak starczy czasu to wybieramy sie na zakupki ( z tym, ze w sobotę i niedziele mam egzaminy ..wiec zobaczymy jaki bede miała nastrój:/

Agatatje, Marzena9 - ja właśnie u tego sprzedawcy kupiłam pościel dla mojej Małej, tylko że 3 części. I właśnie między innymi baranki, ale na kremowym tle. I, mówię Ci, Agatatje - baranki są obłędne!! mają obsesje w oczach!! Strasznie sie śmiałam z mężem, jak je zobaczyliśmy.

Generalnie pościel fajna, z grubej bawełenki, choć troszkę szorstka w dotyku. Ale myślę, że to kwestia jednego prania z płynem do płukania.

A sprzedający jest w porządku. Pościel miałam w domu 2 dni po licytacji!

A ja kupilam takie 2 3 czesciowe komplety poscieli na allegro, oplaca sie bardzo, niecale 50 zl za komplet a naprawde jakosc bardzo dobra.

Asia, bardzo ładna pościel! Fajne kolorki! Czy możesz napisac od jakiego użytkownika to kupiłaś?

I znów nasuwa mi się wniosek jeden - Allegro to rewelacyjna sprawa i w ogóle Internet i sklepy on-line ;D

reklama
Do góry