• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ewelinko mi się nie podoba ciężej wyprać a to w końcu nie buciki nie wiem czy wygodnie jej by było bo to jednak guma.
ja synkowi kupowałam skarpetki z podszyciem na podeszwie stopy coś takiego tylko może nie takie brzydkie wklejam poglądowo:
ZIK Skarpetki skarpety kapcie 28-31 6 wzorow 18 cm (966670911) - Aukcje internetowe Allegro
takiemu maluszkowi nie trzeba jeszcze obuwia z taką na pewno cięższą podeszwą. .

też mam takie skarpetki dla Mai ;))

reklama
czy któraś z was używa płynu do płukania dzidziuś, bo kupiłam a tam jest napisane, że dla dzieci powyżej 3 lat i nie wiem czy mogę użyć?
a proszek dzidziuś jest tylko do białego czy do kolorów też? a w tym do białego mogę prać kolory?

Mitemil, patrz ale dzięki takiej literowce widać,że wszystkie czytamy uważnie posty:). Jaki odzew od razu był????!!! To dobry znak:):)

Buzia

Natt zgadzam się z Tobą :-)

czy któraś z was używa płynu do płukania dzidziuś, bo kupiłam a tam jest napisane, że dla dzieci powyżej 3 lat i nie wiem czy mogę użyć?
a proszek dzidziuś jest tylko do białego czy do kolorów też? a w tym do białego mogę prać kolory?

Koleżanka używa płynu do płukania, ale dziecko nie jest alergikiem. Natomiast ja uzywa proszku i do białego i do koloru.

Izabela,my tez uzywamy proszku ito juz naszego! Nati nie jest alergiczką,w kazdym razie dotychczas nic się nie ujawniło,dlatego zaryzykowalam. Podsumowując takiego plynu w naszym wypadku nie balabym sie użyć:)

Ja zakupiłam ten płyn do płukania i w domu się dopatrzyłam, że jest dla dzieci powyżej 3 lat no i nie bardzo wiedziałam co zrobić bo Zoska też alergik. No ale kiedyś użyłam pare razy Lenora sensitiv i nic jej nie było wiec porównałam skład Dzidziusia z Lenorem i czegos tam było mniej wiec zaryzykowałam i nic małej nie jest a zużyłam już całe opakowanie.
A proszek Dzidziuś jest i do białego i do koloru. Miałam i taki i taki, ale do koloru się skończył, wiec normalnie piore wszystkie ubranka w tym do białego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry