• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Maja też ma mało białych ubranek, dlatego kupuję proszki do kolorów
a myślałam, że dzidziuś jest tylko do białego, bo u mnie nie ma do kolorów
to czym w takim razie różnią się proszki do kolorów od białego? :rofl2: te do białego mają jakąś formułę wybielającą? :eek: i zastanawiam się czemu płyn jest dla dzieci powyżej 3 lat? :cool: kręćka można dostać...

Ja kiedyś prałam wszystkie ubranka Hani w Dzidziusiu. nic kolorowego nie wyblakło. Ten proszek i tak jest delikatny.
Teraz piorę w normalnym proszku. Ostatnio kupiłam E Sensitive i na razie jest OK. Płuczę w płynie Silan. Bałam się podrażnień i alergii ale nic takiego na razie nie ma.

Ja odkad Gabrys skonczyl 4 miesiace piore ubrania wszystkich domownikow w jednym proszku. Teraz uzywam Vizir Sensitive, ale po Bryzie tez nic nie wyskoczylo mlodemu. Pierwszy miesiac nastawialam program dodatkowego plukania, a pozniej juz normalnie. I zawsze kupuje proszek do kolorow, nie ma to dla mnie zadnej roznicy.

Tak... 2 pralki Alexa, nasze reczniki, kolory, czarne i biale.... Nie raz jak mam chodniczki czy koce do wyprania to jest 7 pralek. Tylko u nas ten plus ze mamy za darmo pralnie i suszarnie wiec sobie nie zaluje;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry