• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

my też mamy ten, co Dominiczka, ale mała nie skumała, że musi zassać tą słomkę (podałam jej raz na próbę i ją gryzła); za jakis czas znów spróbuję, bo z niekapka nie za bardzo, a z kubeczka ok, ale zawsze coś poleci a mi sie nie chce jej sto razy przebierać w suche ciuszki;
Dominiczka - a Zocha tak od razu pociągnęla jak należy?

reklama
Andariel - ja jak Jasiowi daje pić to obowiązkowo mały ręcznik trzymam mu pod szyją. bo też bym musiała co rusz przebierać ;-) mój kawaler nie rozumie że musi possać dałam mu soczek z rurką i tylko rurkę zgryzł. także odpadają u nas wszystkie niekapki z magicznymi zaworkami cudakami ;-) ;-)

my też mamy ten, co Dominiczka, ale mała nie skumała, że musi zassać tą słomkę (podałam jej raz na próbę i ją gryzła); za jakis czas znów spróbuję, bo z niekapka nie za bardzo, a z kubeczka ok, ale zawsze coś poleci a mi sie nie chce jej sto razy przebierać w suche ciuszki;
Dominiczka - a Zocha tak od razu pociągnęla jak należy?

już jakiś czas tenu robiłam próbę z soczkiem ze słomką z bobovity i się krztusiła, wiec za jakiś miesiąc znów kupiłam ten soczek i młoda ładnie pociągneła i się nie zakrztusiła, czasem tylko za dużo pociągnęła i jej się z buźki wylało. I wtedy wpadłam na pomysł z tym bidonem, na początku tak jak za 2-gim razem z soczkiem jak za dużo to otwierała buźkę i jej wylatywało piciu ale po kilku razach załapała o co chodzi:-) i teraz to jest super:-)

Iza, Mam dokładnie coś takiego więc najbardziej to podobny jest do tego z Twojego ostatniego linka

Załączniki

• P6151470.jpg
    P6151470.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 54
Wybieram się nad morze. I zastanawiam się czy powinnam mieś dla Hani strój kąpielowy taki jednoczęściowy? A może wystarczy tylko pieluszka? A może pieluszka i na nią majteczki bawełniane? A może tylko pieluszka taka do pływania?

W sumie nie mam pojęcia... Wydaje mi się że strój jest niepotrzebny i że wystarczy pieluszka bo boję się Hani bez pieluszki na piasek posadzić.

Co myślicie w tym temacie?

kurde... ja widzialam stroj kapielowy na taka mala damę ale Monia nie może wiec nie bralam ;-)
wsciekle różowy z prosiaczkiem ale na plaże extra - łatwo wypatrzyć szkraba :-)

ja myślę że kąpieluszki wystraczą ale musiałabyś często smarować kremem z filtrem

Ja powiem ze swojego doświadczenia ,że lepiej kupic ja już to du częściowy bo atwiej do pompra sie dostać albo jak bez pampra a coś grubszego sie zrobi to łatwiej zdjąc.To raz a dwa ja mam taki a'la staniczek ale najczęściej nosi gaciory i koszulkę bo moja ma jaśniutką karnację i chronie ją przed słońcem jak tylko mogę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry