Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Basia te to są raczej podróbki tych ortopedycznych, bo za takie prawdziwe w sklepie płaci się więcej i maja profilowana wkładkę. I wiem że można je kupić bez recepty w normalnym sklepie dla dzieci.
Nie moge znalezc ale to chyba cos podobnego sprobuj tu, a chyba to po prosto to tylko kazda kartka osobno
0-2 - opowiastka - Chomikuj.pl
mam na myśli te Dr Fabio i z tego co ja słyszałam/czytałam (juz nie pamietam) to ani one wygodne ani zalecane dla dzieci które nie mają problemów ortopedycznych....
;-)Rubi - co do butków to na pewno masz racje, ale własnie takie niby ortopedyczne, nie na miarę ale podwyższone ze sztywną podeszwa chyba polecane dla dzieci które nóżki krzywią czy m uciekaja??? no bo ja nadal trzymam się wersji że nie ma sensu takich profilaktycznie nosić...